Чуйте най-свежите музикални премиери през изминалата седмица (23-29.08.2020)

David Guetta празнува 10 години от излизането на албума Nothing But The Beat с преработката на известния хим “Titanium” feat. Sia с издаването на  David Guetta & MORTEN “Future Rave Remix”. 
 
 
Max Barskih се завръща с "Just Fly", вдъхновено от музикалната естетика на 50-те - времето, в което е изобретен цветният телевизор, който помага на хората да преодолеят дългата следвоенна депресия и в което музиката е била начин за разказване на най-искрените любовни истории.
 
 
2CELLOS представиха наелектрезираща интерпретация на хита на Aerosmith - "Cryin'". Песента ще бъде част от дългоочаквания шести студиен албум на Luka Šulić и Stjepan Hauser - Dedicated, който ще бъде посветен на отдадеността на дуото към музиката, виолончелото и публиката.
 
 
Becky Hill представи новия си сингъл "My Heart Goes" с немския хитмейкър Topic, броени дни преди премиерата на дебютния й албум Only Honest On The Weekend.
 
 
Imanbek, зарадва феновете си с енергична колаборация с поп-рок изпълнителкатa с италиански корени LP. Типичните басови линии и интензивната ритмика на парчето, в комбинация с неповторимия и завладяващ глас на LP, обещават един добър завършек на лятото!
 
 
След като през март сензацията Selena Gomez стана първата жена оглавила класацията Billboard за Top Latin Albums с албума Revelación, тя отново заложи на испанските ритми със сингъла “999” - първата й колаборация с колумбийския изпълнител Camilo, който е и автор на латино парчето.
 
 
За новия си сингъл "Money Money", румънската сензация Roxen обединява сили с DMNDS и Strange Fruits Music. С енергичен трак и едно много забавно видео Roxen прави още една стъпка в кариерата си, за да спечели вниманието на международната аудитория.
 

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

28.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023


flash