Търси в сайта...

Спечели HMD Barbie Phone в кутия с аксесоари в играта на Радио Fresh!

Компанията производител на смартфоните HMD (Human Mobile Devices) наскоро пусна на пазара HMD Barbie Phone – едно бонбонесто бижу, създадено за почитателите на Барби стила - и не само! Посланието на най-големия европейски производител на мобилни телефони е насочено към всички, които искат да си дадат почивка от дигиталния свят и да се свържат пълноценно с приятели и близки в реална среда.  
 
А сега един от нашите слушатели ще има възможността да спечели HMD Barbie Phone, в кутия с аксесоари за него. Ако това искаш да си ти, посети страницата ни във Фейсбук и отговори вярно на дневния въпрос за HMD Barbie Phone. Жребий след края на играта ще определи късметлията, който ще получи наградата!
 
Телефонът е традиционен флип модел с поддръжка на 4G, симпатична VGA камера за модерните напоследък автентични кадри от реалния живот, и разбира се – огромна батерия за повече от девет часа разговори. HMD Barbie Phone идва в прекрасна розова кутия за бижута, с логата на Barbie и HMD, в която има и допълнителни аксесоари. 
 
Вътре ще откриете две допълнителни сменяеми капачета - едното в ярко оцветените мотиви на емблематичната кукла Totally Hair Barbie™ от 1992 г., а другото във винтидж дизайн, ослепителни лепящи се кристали и очарователни ретро Барби стикери, включително цветя, фламинго и дъги. 
 
Има и верижка за телефон с мъниста в нюанси на розово, жълто и синьо, която е украсена с мини талисмани, вдъхновени от най-емблематичните визии на куклата - от миниатюрен чифт шикозни слънчеви очила от 1959 г., до ролкови кънки, палма, сладолед и сърце с брандирано "Б".
 
HMD Barbie Phone е и с персонализиран потребителски интерфейс, включващ Барби-тапети и иконки на приложенията в подкрепа на дигиталното благополучие, включително "Съвети за дигитален баланс", "Барби Медитация", а в настройките ще откриете "Напомняния за грижа за себе си". Дори звуците и алармите са релаксиращи, с мелодии за звънене, от които можете да избирате, включително "Floating", "Coastal", "DreamHouse™", "Azure Barbie" и "Surf Chimes". 
 
При включване телефонът ви поздравява с веселото "Hi Barbie" и веднага разбирате, че имате пропуснато обаждане от Кен. Има и още скрити изненади, свързани с ключови дати и думи за Барби - опитайте се да изпишете BARBIE, като натиснете *#227243#, и вижте какво ще се случи. 
 
Всичко в HMD Barbie Phone е създадено с мисълта за Барби, включително култовата игра "Змия" във версия Malibu Snake, в която ябълките са заменени от дини. Клавиатурата на телефона е с палми, сърца и фламинго, които светят в тъмното, а предното капаче на телефона служи за огледало.
 
За повече информация и още интересни игри последвайте HMD Bulgaria в Instagram и Facebook.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 23-27.09.2024 г. 
 
Наградата печели: Нина Нончева

Свързани новини

Спечели едноседмична почивка в Египет!

21.10.2024

Стартът на изложението е днес!

18.10.2024

Спечели награда от Santo Volcano Spa

15.10.2024

Спечели в играта на Human Pharma

14.10.2024

Денят минава, но гримът остава с AVON

09.10.2024


flash