Спечели новия премиум смартфон HMD Skyline, включи се в игратa по Радио Fresh!

Най-новият премиум смартфон на финландската компания HMD (Human Mobile Devices) е вече наличен в България и само сега някой от нашите слушатели има възможност да го спечели!
 
Моделът HMD Skyline се предлага с мощни камери, издръжлива батерия, опция за дигитален детокс, лесна и достъпна поправка, както и 3 г. гаранция.
 
Само сега един от нашите слушатели ще има възможността да спечели премиум устройството HMD Skyline в прекрасен летен цвят - наситено розово, ако участва в играта по Радио Fresh! Всеки ден теглим и по една дневна награда - страхотна HMD плажна чанта. За да участвате в жребия за наградите, влезте на фейсбук страницата на Радиото и отговорете на въпроса на деня.
 
А всеки, който закупи телефона до 31.08.2024, ще получи лимитирана серия премиум HMD облекла. Повече за офертата ТУК
 
Самият телефон е проектиран така, че да издигне снимки и видеа до нови измерения. Камерите му са пълни с функции за впечатляващи кадри. 
 
Предната 50МР камера е снабдена с автофокус и проследяване на погледа, за да осигури перфектните селфита. С HMD Skyline потребителите дори не е необходимо да натискат бутон или да настройват таймер, за да направят селфи, защото е с функция за жестова навигация. С тази камера от края на август след ъпдейт ще могат да се снимат дори видео селфита в 4k.
 
Тройната 108МР основна камера е с хибридна OIS технология за оптично стабилизиране на изображенията. С портретния режим може да се правят зашеметяващи 50 mm снимки с естествен боке ефект, а отчетливи близки планове могат да бъдат постигнати с функцията за увеличение x4. Нощният режим от трето поколение балансира експозицията и запазва детайлите, а живописни пейзажи и групови снимки могат да бъдат заснети с помощта на ултраширокоъгълен режим. Налице е и AI Capture Fusion за добавяне на максимална детайлност към изображенията с увеличение.
 
HMD Skyline е с ярък 6,55‘‘ pOLED дисплей, който е изработен от Corning® Gorilla® Glass 3 и може да се похвали със 144 Hz честота на опресняване и HDR10 видео възпроизвеждане. В основата на всичко това е процесор Snapdragon® 7s Gen 2, създаден за висока производителност и плавна мултитаскинг работа. 
 
Това е и първият смартфон с възможност за поправка Gen2: може да се подмени екран, заден капак, порт за зареждане или батерия, само с няколко лесни стъпки. Батерията е с живот до 48 часа с едно зареждане и може да се зарежда безжично с всяко магнетизирано зарядно устройство Qi2. Тя остава в отлична форма в продължение на стотици зареждания и е тествана от Human Mobile Devices, за да запази поне 80% от първоначалния си капацитет след 800 пълни цикъла на зареждане.
 
В края на август телефонът ще получи като ъпдейт нов, мощен Detox режим с избираемо временно блокиране на приложенията и контактите, което позволява на потребителите да приспособят дигиталния детокс към своите специфични нужди и да се наслаждават на почивка от дигиталната среда.
 
HMD Skyline има и интересен персонализиран бутон. Потребителите могат да го настроят да прави едно нещо, когато задържат бутона, и друго, когато го натиснат два пъти. Това е личен пряк път към любима игра, навигация към началното меню и много други възможности.
 
Не на последно място - компанията HMD е най-големият европейски производител на мобилни телефони, като особен акцент се поставя върху сигурността, устойчивостта и опазването на планетата. Всички лични данни на потребителите се съхраняват на сървъри във Финландия с най-високо ниво на сигурност и съгласно европейските директиви. 
 
За повече информация и още интересни игри, последвайте HMD Bulgaria в Instagram и Facebook.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 05-09.08.2024 г. 
 
Списък на спечелилите:
Дневна награда
05.08 Мирослав Петров 
06.08 Gabriella Danailova
07.08 Альонушка Коцева
08.08 Полина Петрова
09.08 Nadejda Georgieva
Голяма награда: Tony Kalinova

Свързани новини

Играй с Радио Fresh! и Youshop.bg!

09.09.2024

Спечели с Радио Fresh! и AVON

08.09.2024

"Училище, здравей!" с Радио Fresh!

02.09.2024

Спечели билет и среща с Ед Шийрън!

15.08.2024

Logitech - точните офис продукти!

29.07.2024


flash