Търси в сайта...

Спечели в играта на AMCO The Smart Sore - твоят смарт партньор!

AMCO The Smart Store - твоят смарт партньор, отбелязва своя 13-ти рожден ден през месец юни! 13 години, в които разполагате както с физическия магазин в София, така и с онлайн платформа, която можете да посетите още сега: amco.bg.
 
Основните категории продукти, застъпени в онлайн магазина, са: смартфони на водещите брандове; аудио продукти като слушалки и портативни тоннолони; лаптопи и компютри; смарт аксесоари.
 
А сега един великолепен смартфон може да стане твой! Включи се в играта на AMCO, като отговориш на въпроса, който ще намираш всеки ден на фейсбук страницата на Радиото. В края на седмицата един от всички, отговорили првилно поне веднъж, ще спечели Samsung Galaxy S24 от AMCO The Smart Store!
 
В разнообразието от продукти в amco.bg могат да се открият още смарт часовници и електроуреди, а една интересна и рядка категория е smart garden, в която се предлагат различни смарт саксии: например, смарт саксия със семена за босилек, в която да си отглеждате подправката за домашната ви паста или за домашно песто.
 
През месец юни AMCO The Smart Store отбелязва 13 години и черпи своите клиенти със специална секция с промо оферти в сайта си AMCO Birthday. И това не е всичко: с всяка регистрирана покупка от amco.bg през месец юни, участвате за една от три награди!
 
AMCO The Smart Store – твоят смарт партньор, който ти дава възможност да вземеш желан продукт и на изплащане. Amco.bg - бърза и лесна поръчка, винаги компетентна консултация при избор на продукт, бърза доставка в цялата страна.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 10-14.06.2024 г.
 
Наградата печели: Vladimir Krastev

Свързани новини

Спечели награда от Zappy Fashion

15.07.2024

Спечели с Nokia и Радио Fresh!

24.06.2024

Спечели награда от G Point!

17.06.2024

Спечели билет за Sofia Live Festival!

04.06.2024

Опознай България с ShopSector.com

03.06.2024


flash