Търси в сайта...

Покани пролетта в своя дом и офис с продуктите на Spring Air!

Вярваме в доброто и живеем в унисон с природата и модерния свят. Запознавайки се със света на ароматите и ароматния маркетинг, за нас ароматизирането се превръща в начин на изразяване и изкуство, което влияе на чувствата и емоциите!
 
Spring Air® е утвърдила се водеща компания в областта на ароматизацията, с над 30 години опит и с единствена по рода си палитра от 9000 аромата.
 
Най-силните предимства на компанията са висококвалифицираният екип от експерти включващ парфюмеристи и невролози, качествено оборудваните съоръжения, собствените отдели за научноизследователска, развойна дейност и лаборатория, както и дистрибуторите по цял свят. Тази комбинация от професионализъм и най-актуалните технологии в областта, формира така наречения "арома-маркетинг" и проектира и разработва новаторски системи за ароматизиране както за бизнес, така и за домашни пространства.
 
Нашата цел е постоянно да се усъвършенстваме, предоставяйки най-иновативните продукти, безвредни за здравето, най-фините и изтънчени аромати, създадени с мисъл за клиентите и винаги в крак със световните тенденции. А мисията ни е да създаваме запомнящи се преживявания чрез изкуството на ароматизацията - това е, което правим най-добре. От 2009 година насам Spring Air Bulgaria е ексклузивен представител на висококачествените продукти у нас.
 
А сега можеш да спечелиш продукт на Spring Air в играта на Радио Fresh! Отговори на дневния въпрос, който ще намираш във facebook страницата на Радиото и в края на деня Дия ще зарадва един от всички отговорили вярно с великолепна, ароматна награда!
 
Възползвай се и от кода Spring20 за 20% отстъпка на всяка поръчка на myspringair.bg!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 20-24.03.2023 г.
 
Списък на спечелилите:
20.03 Пламена Петкова
21.03 Jordan Stamenov
22.03 Jaklina Georgieva
23.03 Plamena Miteva
24.03 Ekaterina Petrowa
 
"Boudoir" спреят за възглавници без алергени подпомага за по-добър сън и качествена релаксация. Съставът на продукта е от ценна смес от дестилирани етерични масла в най-висока концентрация. С доказаната си ефективност всички използвани етерични масла действат добре на организма и намаляват нивата на стрес. Специално за тази линия създадохме 3 уникални аромата без алергени, които ще ви впечатлят не само със свежите си нотки, но и с успокояващото си въздействие за релаксиращо преживяване, от което се нуждаете в тези дни повече от всякога.
 
"Boudoir" спреят за текстил съдържа ценна смес от етерични масла, дестилирани чрез процес, който улавя най-високата концентрация на ползите от растенията с доказана ефективност за намаляване на чувството на стрес, за по-добър сън и за свеж старт на изпълнен с енергия ден. Отличава се с първокласен, дълготраен аромат без алергени, за създаване на успокояваща и релаксираща атмосфера. С двойно действие за всички видове тъкани, текстил, килими, завеси, идеален за спално бельо, кърпи, халати за баня и др. Подходящ е за дома, офиса и автомобила.
 
Kачествени и изискани, луксозните ратанови пръчици на Spring Air® са идеалното естетическо допълнение към всеки дом. Решение, съчетаващо стил и удоволствие, което ви предлага деликатен но същевременно дълготраен аромат. За постигането на този ефект, качеството и количеството на аромата са от основно значение. Spring Air® използва само прецизно подбрани аромати в изследвани количества, за да оптимизира интензивността им, с цел ароматът да бъде усвоен и да има дълготраен ефект. Пръчиците са в комплект със стъклен дифузер (100мл) от затъмнено стъкло, което предпазва етеричните масла от слънчевите лъчи и осигурява качество и трайност на аромата в продължение на поне два месеца.
 
Чрез съчетанието на ценни съставки с чиста функционалност и стилен дизайн, нашите луксозни соеви свещи придават уют и усещане за лукс на всяко пространство. Луксозните соеви свещи на Spring Air® се произвеждат от висококачествен натурален соев восък, комбиниран с естествени етерични масла. За тази луксозна серия сме подбрали 10-те най-предпочитани аромата, събрани в стилен контейнер от 230мл. допълващ идеално всеки интериор. Продължителността на горене на една свещ е 90ч. 
 
Със сета от продукти на Spring Air® ще се насладите на луксозните ни аромати чрез най-предпочитаните продукти на пазара. Стилни и изискани, всички артикули са подбрани с мисълта да ароматизирате всяко едно пространство в дома си и да си създадете уютни ароматни ритуали месеци наред.

Свързани новини

Награда за твоето тяло!

22.04.2024

Спечели двоен билет за Moto Expo 2024!

16.04.2024

Спечели страхотните Huawei FreeClip!

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024

Спечели морски уикенд за двама!

15.04.2024


flash