Спечели новия аромат Avon Far Away Splendoriа с радио Fresh!

Пътуваме към незабравимото с хипнотичния аромат на Близкия изток и Avon Far Away Splendoriа! Тръгни и ти!

Искаш ли да си от първите, които ще усетят новия аромат на Avon? Слушай "Шоуто на Блондинките" по радио Fresh! и отговори на дневния ни въпрос, който ще откриеш ТУК.

Дай верен отговор и влизаш в жребия! Всеки ден от 12 до 16 септември Цвети и Елена от "Шоуто на Блондинките" ще теглят по трима щастливци, които ще получат новия парфюм Avon Far Away Splendoria.

Късмет!

А тук вижте повече информация за новия аромат на Avon:  

За първи път изживейте една модерна, по-ярка интерпретация на течното злато на близкоизточната парфюмерия – агаровото дърво, чийто килограм е по-скъп от златото!
 
Новият Avon Far Away Splendoria е единствен по рода си аромат от най-продаваната марка парфюми в света. Създадохме ексклузивен акорд на бяло агарово дърво за Far Away Splendoria, придавайки на тази рядка близкоизточна съставка свеж привкус. 
 
Агаровото дърво е рядко и много ценно дърво, което вирее в Югоизточна Азия и Океания. Източна Индия, Китай, Бангладеш, Бурма, Тайланд, Папуа Нова Гвинея и остров Борнео са някои от страните, в които дървото, известно още като Уд или Оуд, намира подходящия климат за растежа си. Частта, от която се извлича маслото, използвано в някои от най-луксозните парфюми, е сърцевината на дървото. Там се събира тъмна плътна смола, която се образува при защитата на дървото от рядък вид плесен, атакуващ кората му. Този интересен процес се среща изключително рядко, затова и крайният продукт е толкова ценен.
 
Нещо повече, 9 от 10 потребители предпочитат Far Away Splendoria на цена от 25,99 лева при сляпо тестване пред луксозен подобен аромат, който струва над 500 лева.
 
Вдъхновен от златните земи и хипнотичната магия на арабските цветя, този аромат е създаден от талантливо трио парфюмеристи, известни със своя опит в Близкия изток: Нели Хакем-Руиз, Никола Болю и Жулиен Раскине.
 
Ароматът се допълва от богатата плодовост на черни великолепни сливи, букет от бели флорални гардении и завършва с топла, кремообразна ванилия.
 
Описвайки аромата, парфюмеристите казаха: „Far Away Splendoria е парфюм на чист лукс и мистерия. Това е хипнотизиращо бягство във великолепието на пейзажите на Близкия изток. Той е интригуващ, изискан и луксозен.”
 
Far Away Splendoria е най-новият и най-бляскав член, който се присъедини към оригиналното семейство на Avon Far Away. Със своите богати нюанси и сочни профили на аромати, незабравимите парфюми Far Away разпалват възможности и желание да ги имате.
 
Може да продължите приключението си с другите аромати от гамата и да опитате Far Away Beyond, за да бъдете изкушени от богатия интензитет на рециклирана ванилия или да се докоснете до магията на северно сияние с Far Away Aurora.
 
Изживейте великолепие на друго ниво с Far Away Splendoria, парфюм, достъпен ексклузивно при Представителите на AVON или на www.avon.bg. 
 
Вече 135 години Avon показва красота по различен начин. Avon е компания, която свързва хората, използвайки силата на красотата, за да трансформира животите към по-добро. Милиони независими Представители по целия свят продават емблематични марки на Avon чрез своите социални мрежи, изграждайки собствен бизнес за красота на пълен или непълен работен ден. Avon подкрепя равенството между половете и вярваме в това да се вслушваме в нуждите на жените, да говорим открито за важни въпроси и трябва да създаваме положителна промяна. Чрез фондацията Avon дарихме над 1,1 милиарда долара с фокус върху справянето с насилието, основано на пола, и рака на гърдата. 
Avon е част от Natura &Co Group. Научете повече на www.avonworldwide.com.
 
Играта продължава от 12-16.09.2022г. Официални правила за участие в игрите на радио Fresh! 
 
Печеливши: 

Свързани новини

Влез в час с Ozone.bg и Radio Fresh!

12.09.2022

С розово срещу рака на гърдата

10.10.2019

Почивка в планината? Мястото е Русковец

22.05.2018


flash