Играй и спечели билет за Palace Auto Varna 2022 E-Mobility - събитието на годината за електромобили и хибриди

Мобилността на бъдещето – хибридна, електрическа и свързана – се отправя към Варна от 25 до 28 август тази година. 
 
Дворецът на културата и спорта в морската ни столица ще е домакин на най-голямото специализирано събитие за e-Mobility в страната, което ще събере под един покрив десетки марки с редица нови модели. Всички щандове по време на изложението ще бъдат посветени на една обща идея – електрифицираната мобилност на бъдещето.
 
На Автосалона ще откриете за първи път фирми, които ще представят зарядни станции за електрически автомобили, цялостни решения в областта на електрическата мобилност, както и фирми за техническо оборудване на автосервизи и др.
 
Освен да се запознаят отблизо с автомобилите чрез статичната им експозиция, посетителите на Palace Auto Varna 2022 E-Mobility ще имат възможността да участват в организиран тест-драйв и демонстрации, за да видят и усетят следващото ниво на мобилност от първо лице. За посетителите, попълнили анкетната карта, са осигурени множество награди, като  ваучери от по 200 лв. за гориво, шофьорски курс с категория по избор, 5-дневно ползване на автомобил рентакар, ваучери за обслужване в автосервизи и още много други!
 
Спечелете билет за Palace Auto Varna 2022 E-Mobility - най-голямото събитие за електромобили и хибриди тази година, като се включите в играта на Радио Fresh! 
 
Слушайте ефира на Радиото и отговорете правилно на въпроса за деня чрез коментар под публикацията във facebook страницата на Радиото. А в края на работния ден, DIA ще изтегли на живо в ефир късметлията, който ще грабне билет за Palace Auto Varna E-Mobility за себе си и свои близък, за да сподели хубавата емоция.
 
Късмет на всички!
 
До средата на тази година, изцяло електрическите леки автомобили в България са регистрирани 4614. Значително повече са леките автомобили – хибриди, които използват освен електричество и конвенционално гориво – 25 467, като от тях преобладават тези във вариант бензин-електричество – 21 842. Ръст на електромобилите 82% и 58% на хибридите у нас за година. Тенденцията за Европа не просто ще се запази, а ще продължи да се подобрява в полза на електромобилите и следващите няколко години. Въпрос само на време е всички нови автомобили да минат на ток. Те се движат с нулеви вредни емисии и допринасят за по-чистия въздух в населените места.
 
Освен да бъдат бързи, луксозни, големи и скъпи, съвременните електрически автомобили могат да бъдат малки, маневрени и най-важното - достъпни. В това ще се убедят посетителите на автосалона, които търсят предимно градски модел на ток и не биха дали цяло състояние за да бъдат екологични. Спокойно можем да кажем, че Palace Auto Varna 2022 E-Mobility е сериозна крачка напред спрямо съвременните тенденции на Европа.
 
Свои хибридни, plug-in хибридни или електрически автомобили в рамките на изложението ще изложат марките: Audi, Land Rover, Jaguar, Ford, Peugeot, Citroen, Opel, Skoda, Haval, Volkswagen, Hyundai, Mazda и мотоциклети SUR RON. Десетки са автомобилите, които ще бъдат показани за първи път пред публиката в морската столица на живо. 
 
Palace Auto Varna 2022 E-Mobility ще бъде отворен за посетители от 10:30 - 19:30 ч. във всеки от дните от 25 до 28 август, а още информация вижте на facebook.com/PalaceAutoVarna.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 22-23.08.2022 г.
 
Списък на спечелилите:
22.08 Наталия Пецева

Свързани новини

Спечели награди от ShopSector.com

26.09.2022

Спечели покана за Луда надпревара

19.09.2022

Спечели награди от Melexis България

22.08.2022

Спечели с MyFin!

08.08.2022

Спечелете награда от Воя Бийч Резорт!

19.07.2022


flash