Търси в сайта...

Спести време, управлявай удобно и умно парите си с MyFin!

С напредването на технологиите се променя и потребителското поведение, както и очакванията на клиентите за финансовите услуги. За сметка на традиционното разбиране за банкиране, фокусът на клиента все по-често се измества към финтех компаниите и предлаганите от тях решения. 
 
В MyFin потребителите могат да открият решения за своите ежедневни нужди от финансов характер. Преводите, плащанията и обмяната на валута са на 5 клика разстояние и са в мобилния ви телефон. Фокус на MyFin е да предложи възможности, които са ценни на потребителите в България и имат локални специфики – да внесете парите си в брой чрез банкомат, да платите битовите си сметки, да си закупите винетка без такса и т.н. Осъзнавайки нуждата на хората да спестяват времe и средства, екипът на MyFin разработва решения, които им дават възможност да управляват своите финансови средства изцяло от мобилното си устройство.
 
С MyFin освен да изпращате и да получавате пари по телефонен номер – без такса (P2P), да имате дигитална, виртуална или физическа карта, вие може да си платите битовите сметки, да си закупите винетка. Стремим се да направим така, че на едно място – MyFin, да може да се извършват всички услуги, които са ви необходими. 
 
Чрез приложението MyFin получавате и изпращате пари бързо, лесно и сигурно. Можете да правите преводи към сметки с IBAN в България и чужбина. Да изпратите пари на приятел - достатъчно е да го изберете от телефонния си указател и да въведете желата сума. Преводът ще пристигне веднага и без никакви такси. Всичко е бързо и лесно в нашата екосистема.
 
Можете да изпратите или получите пари с линк. Може да изискате средства от приятел или пък просто да извършите превод по мобилния номер на вашия контакт.
 
С МуFin правите плащания в левове, евро, щатски долари и британски лири. Различните планове и възможностите, които те включват, могат да бъдат разгледани в сайта myfin.bg.
 
А СЕГА МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ СТРАХОТНИ НАГРАДИ ОТ MYFIN!
 
Регистрирай се в приложението MyFin с нашия код - FRESH500 (изписано именно така, с главни букви). Така автоматично участваш в ежедневния жребий на MyFin, който ще носи на един късметлия 6 месечен премиум план на стойност 120 лв., който дава възможност да внасяте/теглите пари през банкомати без такса, както и да правите преводи без такава, откриване на неограничен брой сметки, и издаване на неограничен брой карти към всяка една от тях.
 
В края на седмицата ще бъде теглен жребият и за голямата награда - 500 лв., които ще бъдат разиграни сред участвалите през всички дни.
 
MyFin ЕАД е дружество с лиценз от БНБ за опериране с електронни пари. За да имате достъп до услугите на мобилното приложение е необходимо да потвърдите профила си като сканирате документ за самоличност.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 08-12.08.2022 г.
 
Списък на спечелилите:
08.08 Людмила Любенова
09.08 Здравко Радичков
10.08 Даниела Янкова
11.08 Александър Атанасов
12.08 Александър Несторов
Голяма награда: Габриела Андрекова

Свързани новини

Спечели награди от ShopSector.com

26.09.2022

Спечели покана за Луда надпревара

19.09.2022

Спечели билет за Palace Auto Varna 2022

22.08.2022

Спечели награди от Melexis България

22.08.2022

Спечелете награда от Воя Бийч Резорт!

19.07.2022


flash