Спечели вкусни награди в предизвикателството на ЕКО МЕС и Радио Fresh!

Слушай "Шоуто на Блондинките", за да разбереш повече за играта! Отговори на въпросите за ЕКО МЕС във facebook страницата на Радио Fresh! и можеш да спечелиш вкусни награди от най-новата им деликатесна серия "РОДОПА ПАЗАРДЖИК".
 
Подготви се с повече факти за компанията: 
"ЕКО МЕС" стартира своята дейност през 1998 година. Производството на компанията включва богата гама трайни варено-пушени и сурово-сушени колбаси, деликатеси с търговската марка "ЕКО МЕС", и деликатесна серия "РОДОПА ПАЗАРДЖИК". Към настоящия момент продуктовата гама на фирмата включва над 300 продукта. 
 
Главаната цел на компанията е да съхрани традиционния вкус на предлаганите продукти, залагайки на постоянно високо качество. Фабриката е съобразена с всички европейски норми и изисквания и е оборудвана с най-модерни машини, съоръжения и технологии на водещи европейски фирми.
 
Серията продукти на EKO MEС "РОДОПА ПАЗАРДЖИК" е най-новата и бързоразвиваща се серия в портфолиото и включва следните продукти:
- АМБАРИЦА РОДОПА ПАЗАРДЖИК: Приготвена по стара българска рецепта от свинско месо, опушена по естествен начин  и овкусена с подбрани подправки.
- ЛУКАНКА РОДОПА ПАЗАРДЖИК: Приготвена по оригинална рецепта от първокачествено свинско месо в комбинация с млени ароматни подправки.
- СУДЖУК РОДОПА ПАЗАРДЖИК: Приготвен от 100% охладено говеждо месо с внимателно подбрани подправки за плътен и завършен вкус и аромат.
- ШПЕК РОДОПА ПАЗАРДЖИК: Варено-пушен шпеков колбас, приготвен от свинско месо, овкусен с ароматни подправки и умерен вкус на чесън. Опушен по традиционен начин с букова дървесина.
 
За повече информация можете да посетите и сайта на ЕКО МЕС.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 06-10.12.2021 г.
 
Списък на спечелилите:
06.12 Irina Aleksandrova, Ева Фингарова 
07.12 Жозефина Петрова, КАМЕЛИЯ ДИМИТРОВА
08.12 Ilia Ruskov, Dess Boyad
09.12 Ivelina Filcheva, Десислав Дамянов
10.12 Стоян Стамболийски, Ев Гущерова

Свързани новини

Ароматно кафе с МaxshopBG

24.01.2022

Играй с Lucy Fashion

24.01.2022

Магазин "Принцеса" раздава подаръци!

07.12.2021

Спечели продуктите на AVON!

06.12.2021

Спечели с играта на Missha

22.11.2021


flash