Търси в сайта...

Спечели сияйна кожа с играта на Missha и Блондинките!

Кожата на лицето е фина и деликатна, но непрекъснатите външни влияния я подлагат ежедневно на изпитане.  
 
Напредването на възрастта е фактор, който променя нейната структура, макар много да смятат, че красивата кожа е просто въпрос на ДНК. Ежедневната рутинна грижа може осезаемо да промени това, което виждаме в огледалото. Подобно на ползите, които здравословната храна осигурява за тялото, качествената козметика видимо променя състоянието на кожата.
 
Когато става въпрос за рутина и грижа за кожата, в съзнанието ни веднага изплува "корейска стъпкова рутина в грижата за кожата", добилата световна популярност. A когато става въпрос за корейска козметика, едно име се откроява сред всички останали: Missha - марката символ на иновациите в корейската козметика.
 
Корейските маски за лице са вратата към света на корейската красота и грижата за кожата. Маските Missha Airy Fit ще подхранят, хидратират и освежат кожата ти, доближавайки те с няколко стъпки по-близо до мечтаната кожа. Изработени от оризов текстил, тънки и комфортни, те прилепват идеално и насищат кожата с активни, натурални съставки. 
 
Насочени към индивидуалните нужди, маските Airy Fit се предлагат в три разновидности – с водна, крем и тип "ампула" консистенция. За оптимален, персонализиран резултат, можеш да избереш твоята маска сред десетте вида от серията, обогатени с алое, зелен чай, нар, мед, лимон, масло от ший, чаено дърво, краставица, ориз, перлен екстракт. Избери своята Missha Airy Fit и се наслади на сияйна кожа само след 20 минути.
 
 
А сега имаш шанс да спечелиш сет с 8 от най-продаваните продукти на Missha, ако отговориш вярно на седмичния въпрос във facebook страницата на Радио Fresh! Не пропускай да харесаш и страницата facebook.com/MisshaBulgaria.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 22.11-19.12.2021 г.
 
Списък на спечелилите:
Седмица 1 (22-26.11)Ivanita Petrova

Свързани новини

White Friday с козметиката C.L.L.C!

25.11.2021

Black Friday във Fashion Days

15.11.2021

Спечели награда от Gastronom.bg

15.11.2021

Започни деня си със "Сладки приказки"!

15.11.2021

"Мустакат" месец по Радио Fresh!

01.11.2021


flash