Спечели страхотни награди в играта на Nokia по Радио Fresh!

Време ли е за ПОДАРЪЦИ? Да, и сега може да си ги спечелиш - за теб или близките, в най-новата игра на Nokia по Радио Fresh!
 
Знаеш ли, че историята на Nokia започва във Финландия, родината на Дядо Коледа. Телефоните са проектирани със стил и устойчивост, издържащи тестовете на времето. Благодарение на партньорството с Google, смартфоните Nokia стават все по-добри, с усъвършенстваща се операционна система, батерии и камери, управлявани от силата на изкуствения интелект и алгоритми, пестящи енергия и подобряващи производителността на устройството. 
 
Всички модели на марката са с гарантирани 2 години актуализации на операционната система и 3 години актуализации на сигурността. За да поддържат батериите на добро ниво, телефоните с Android One дават приоритет на фоновата активност за най-важните приложения. Телефонът намалява потреблението на енергия, докато е в джоба или чантата, а повечето от новите устройства на Nokia издържат дори два дни без зареждане. Не на последно място – всички Nokia смартфони работят с чиста версия на Android, без излишни предварително инсталирани приложения, заемащи значителна част от паметта и забавящи работата на устройството. Потребителят сам решава какво и кога да инсталира и използва.
 
Смартфоните Nokia на HMD Global оглавиха класацията на Counterpoint Research, която отличава устройствата с най-надеждни софтуерни актуализации. Това е втората поредна година, в която тази марка е начело в списъка. Смартфоните Nokia са постигнали най-висока оценка заради осигуряването на бързи ъпдейти до новите версии на операционната система, както и такива за сигурността ѝ. Прочетете пълната статия.
 
Нека ви запознаем и с новите Nokia 2.4 и Nokia 3.4
 
Nokia 2.4 е с много приятен на допир гръб, върху който не остават следи при пипане, а точно над логото се намира четецът за пръстов отпечатък – изключително удобно. Над него пък са двете камери за качествени снимки и наситени цветове, както и светкавицата. Освен сензора за отключване, може да ползвате и сензор за лицево разпознаване. Апаратът има три слота – два за SIM карти и един за micro SD карта. Nokia 2.4 е перфектният избор за всеки, който търси добро и бюджетно устройство – с голям екран, добра камера, страхотен дизайн и изключително прецизен. Виж повече за модела тук.
 
Nokia 3.4 - със своя удобен захват, впечатляващи живи цветове в скандинавски стил и 3D нано-текстура, ще пасне идеално в ръката ви. Дисплеят е с вградена камера, осигуряваща още повече пространство за гледане и завладяващо развлечение, а с двудневния живот на батерията ще имате повече време за работа и игри. Ще може да правите перфекти снимки както през деня, така и на нощна светлина. С Nokia 3.4 може дори да задавате ограничения за съдържание и време на използване, както и да виждате активността в приложенията с Family Link. Виж повече за модела тук.
През този ноември слушателите на Радио Fresh! могат да си спечелят страхотни награди в играта на Nokia, ако участват в нея, отговаряйки вярно на някой от десетте тематични въпроса във facebook страницата на радиото. Жребий ще определя дневен печеливш, който ще получи безжични слушалки Nokia BH-405, а всички верни отговори ще се състезават за голямата награда в края на играта – чисто нов Nokia 2.4. 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 02-13.11.2020 г.
 
Списък на спечелилите:
02.11 Veselina Yordanova 
03.11 Ivan Paskalev
04.11 Иво Абрашев
05.11 Rossy Georgieva 
06.11 Irina Peeva
09.11 Deyan Filipov 
10.11 Galina Enimaneva 
11.11 Pavel Nikolov 
12.11 Анита Стоядинова
13.11 Antonia Dimitrova
Голямата награда печели: Людмила Евлогиева 

Свързани новини

Спечели в играта на HUAWEI и радио Fresh

23.11.2020

Спечели наградите на Merci

16.11.2020

"Мустакат" месец по Радио Fresh!

02.11.2020

Идва Lord of the Dance: Dangerous Games!

10.04.2018

Cпециални мерки за "Lord of the Dance"

19.03.2018

Коментари


flash