Спечели детокс пакет "World of Wellness" в играта на WOWTEA и Радио Fresh!

WOWTEA е компания, посветена на разработката на 100% натурални чайове с редки билки от различни кътчета на света, които пречистват организма от вредните токсини, оказват благоприятно въздействие върху здравето и имунитета, подпомагат обмяната на веществата и поддържането на здравословно тегло, и придават на кожата сияен и чист вид.
 
Прецизните билкови рецепти на WOWTEA са създадени с едни от най-ефективните детокс съставки. Те пречистват тялото с помощта на естествени антиоксиданти, които намаляват киселинността на организма и увеличават неговата алкалност, стимулирайки органите да преработят и изхвърлят токсините и излишната вода. По този начин естествено може да се намали и премахне подуването в корема, както и да се редуцира апетита, който обикновено е изкуствено повишен от токсичността и киселинността на организма. Резултатът е повече енергия, намалено усещане за глад, красива кожа и по-плоско коремче - постигнати по един изцяло натурален и здравословен начин, който дарява тялото с ценни антиоксиданти, витамини и минерали.
 
Интересен е фактът, че всеки един от различните чайове с марка WOWTEA съдържа специална комбинация от множество полезни билки, събрани от далечните и екзотични места на 5 континента. По този начин компанията създада възможно най-ефективната рецепта за цялостен детокс на тялото, който води до забързване на метаболизма, естествено намаляване на апетита, редуциране на теглото и разкрасяване на кожата. Причината чайовете да съдържат комплекс от билки е в това, че когато няколко билки със с различни полезни свойства се комбинират в една рецепта, това засилва ефекта им многократно, а резултатите са видими още след първите чаши вкусен и ароматен чай.
 
Действието на чайове WOWTEA може да бъде обяснено с един процес, който компанията нарича WOW ефект: когато тялото получи витамини и антиоксиданти, то започва естествен цикъл на освобождаване от токсините, свободните радикали и отровите в организма. По този начин излишната вода също се изхвърля от клетките и с това подуването в стомаха намалява и постепенно изчезва. В следствие на пречистването и алкализирането на тялото, обмяната на веществата се забързва, което позволява на тялото да гори собствените си мастни запаси за енергия, както и да обработва калориите от храната по-бързо и ефективно. По този начин ние можем не само да прочистим тялото си от вредните токсини, но и да се вталим по естествен и здравословен начин, вместо да се измъчваме с ограничаващи и опасни диети. 
 
Освен чайове за детоксикация и естествено намаляване на теглото, компанията WOWTEA предлага и всекидневни чайове с различни ползи за здравето. Тяхното действие влияе благоприятно на имунитета, увеличава жизнеността и енергията, намалява вредните ефекти от ежедневния стрес и подпомага хармоничното протичане на всички процеси в тялото по напълно натурален начин. В специалната формулата на чайовете за здраве са включени Аюрведа билки за цялостно балансиране на организма, както и други внимателно подбрани съставки, които оказват укрепващо действие върху цялото тяло, дарявайки  го с усещане за хармония, здраве, виталност и издръжливост.
 
Продуктите на WOWTEA са създадени със силата на Природата, за да предоставят на хората по целия свят натурален начин да се грижат за тялото си по най-добрия възможен начин, без да прибягват до опасни методи като хапчета и строги диети. Мисията на компанията е да помогне на своите клиенти да постигнат видими резултати с изцяло натурални продукти, които носят множество ползи за здравето и отново ни доказват, че красотата започва отвътре - с правилната грижа от Природата. 
 
Сега може да си спечелите страхотна награда в края на играта на WOWTEA и Радио Fresh!, ако се включите в жребия, отговаряйки вярно на някой от седмичните въпроси във facebook страницата на Pадиото.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 06-23.10.2020 г.
 
Наградата печели: Никол Дочева

Свързани новини

"Мустакат" месец по Радио Fresh!

02.11.2020

Спечели страхотни награди от Nokia

02.11.2020

Горещи летни спомени с Toffifee

05.10.2020

Спечели с ShopSector.com

28.09.2020

Листопад от оферти в eMAG

28.09.2020

Коментари


flash