Спечели тотален re-Fresh за лицето си от Hill Clinic и Радио Fresh!

Наградата печели: Desi Nikolova-Kirilova

Природата се събужда за нов живот! Направи го и ти! Ако огледалото ти показва уморено лице с вяла кожа и без тонус, не е ли време за тотален re-Fresh? Hill Clinic има решение за това!

Включи се в играта на Радио Fresh! и Hill Clinic, и спечели невероятна награда - пълен re-Fresh с помощта на швейцарската терапия с хиалуронови филъри Belotero - тотално третиране на кожата на лицето, подмладяване и промяна! 
 
Месеци наред не виждахме открити лицата си - кое ти липсваше да покажеш най-много? Яркото червило, ефектно гримираните очи, цялостната визия? Направи го, снимай се и ни покажи в ежедневния пост на страницата ни във facebook, като обезателно тагнеш и Hill.Clinic! Снимка на устните ти, начервени с любимото червило, красивите ти очи с любимия грим, или пълно селфи, в цялата ти прелест - покажи ни красотата зад маската, а Hill Clinic ще ти помогне да я подчертаеш още повече!
 
Участвай всеки ден, а в края на играта, жребий ще определи кой ще грабне изключителната награда - два Belotero филъра и един Belotero Revive филър - отличен план за тотално третиране на кожата на лицето, подмладяване и промяна, които ще ви донесат предефиниране на линиите, нежна компенсация на изгубени обеми, моделиране и възстановяване на чертите на лицето. 
 
За всички останали, Hill Clinic са подготвили страхотна лятна промоция, с която ще получите безплатно новия продукт Belotero Revive!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 15-19.06.2020 г.

Свързани новини

Спечели почивка във Виа Понтика Поморие

11.08.2020

Спечели с eMAG Summer Fest

10.08.2020

Спечели вкусна награда от KFC и Fresh!

27.07.2020

Спечели с бонбони nimm2 Soft

08.06.2020

Опознай България с ShopSector.com

08.06.2020

Коментари


flash