Играй и спечели "Книга за феновете на Били Айлиш" от Издателска къща Хермес!

Издателска къща "Хермес" и Радио Fresh! те предизвикват - провери своите знания за най-обсъжданата изпълнителка - Били Айлиш и се включи в играта!
 
Отговори на дневния въпрос, свързан с даровитата певица Били Айлиш, с коментар под публикацията във фейсбук страницата на Fresh! и може точно ти да грабнеш наградата "Книга за феновете на Били Айлиш" от Издателска къща Хермес! Следете фейсбук страницата ни след 18ч., за да разбереш на кого се е паднал печелившият жребий! Пожелаваме късмет на всички и нека хубавата музика бъде с вас! 
 
Книгата излиза на 9 юни, а в нея ще откриете страхотни снимки, любопитни факти и вдъхновяващи цитати, ще те ви отведат на сцената, зад кулисите, в студиото на поп сензацията.
 
Пълна със страхотни снимки, любопитни факти и вдъхновяващи цитати, тази книга е за всички фенове на Били Айлиш. В нея се проследява историята на най-обсъжданата изпълнителка в момента – от първите й музикални опити в детската й стая, до изявите й на големите фестивални сцени. Специално внимание е отделено на безпрецедентното сътрудничество между Били и брат й Финиъс в писането на хитове, които оглавяват световните класации и носят на двамата престижни награди, сред които и общо шест статуетки "Грами" през 2020. Освен това, ще разберете как Били постига уникалната си визия и откъде черпи вдъхновение не само за музиката си, но и за шокиращите си видеоклипове.
 
"Книга за феновете на Били Айлиш" ще ви отведе на сцената, зад кулисите и в студиото на поп сензацията, превърнала се в символ на новото поколение.
 
Били Айлиш изгрява на музикалната сцена през 2015 с песента "Ocean Eyes", написана и продуцирана от нейния брат Финиъс. Само за пет години Били вече може да се похвали с пет награди "Грами", два световни рекорда на "Гинес", три Музикални награди на MTV, две Американски музикални награди и една награда Brit.
 
Тя е най-младият изпълнител до момента, носител на четирите големи награди "Грами" в една и съща година - в категориите Най-добър нов изпълнител, Запис на годината, Песен на годината и Албум на годината. През 2019 списание Time я включва в класацията Time 100 Next, a Billboard й връчва наградата "Жена на годината".
 
Първият албум на Били Айлиш, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, дебютира начело на класацията Billboard 200 и става най-добре представящият се албум за САЩ през изминалата година. Шест сингъла от албума са включени в Топ 40 на класацията Billboard Hot 100. През 2020 Били Айлиш написа и основната песен към саундтрака на най-новия филм за Джеймс Бонд. "No Time to Die" бързо намери място в челните позиции на множество музикални класации в цял свят. 
 
Освен като талантлив музикант, Били се наложи и като модна икона на младото поколение със своя уникален стил. Самата тя споделя, че в бъдеще би искала да има собствена модна линия, както и сама да режисира клиповете си. 
 
"Книга за феновете на Били Айлиш" ще представи на българските читатели пътя, отвел изпълнителката до тези успехи, трудностите, които е срещнала, интересни моменти от първите й турнета и още много любопитни факти. Очаквайте в книжарниците от 9 юни!
 
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 08-12.06.2020 г.
 
Списък на спечелилите:
08.06 Borislava Yonceva
09.06 Hristova Rosa
10.06 Йоана Тончева
11.06 Марая Печева
12.06 Eli Slaveva

Свързани новини

Спечели почивка във Виа Понтика Поморие

11.08.2020

Спечели с eMAG Summer Fest

10.08.2020

Спечели вкусна награда от KFC и Fresh!

27.07.2020

Спечели тотален re-Fresh от Hill Clinic!

15.06.2020

Спечели с бонбони nimm2 Soft

08.06.2020

Коментари


flash