Включи се в любовната игра на магазини Зора и Радио Fresh!

Усмихни се, това е месецът на любовта! Включи се в любовната игра на магазини Зора в "Шоуто на Блондинките"! Влез на фейсбук страницата на Радио Fresh! и виж въпроса за деня. 
 
Напиши своя отговор само на igra@radiofresh.bg, заедно с името си, телефон за връзка и изрично съгласие да обявим името ти, в случай, че спечелиш, и вече участваш в жребия за страхотната награда - стилен и практичен подарък за двама: комплект четки за зъби Sonicare от Philips, за здрава и ослепителна усмивка. Имейли без всички посочени данни няма да участват в жребия. 
 
Изненадай близкия до сърцето ти човек през месеца на любовта! Избери специалното предложение на Зора за стилен и практичен подарък за двама - Двоен комплект четки за зъби Sonicare от Philips, в нежен розов и стилен черен цвят. 
 
Осигурете си по-здрава и бяла усмивка, благодарение на звуковата технология Sonicare за дълбоко почистване, която премахва до 7 пъти повече плака от ръчната четка за зъби. Четките разполагат със сензор за прекалено силен натиск за щадящо четкане и сами ще ви напомнят за смяна на главата. И още едно удобство – ще получите четките с два калъфа за пътуване. 
 
Разгледайте всички предложения за празника на любовта от Philips в магазини Зора или онлайн на zora.bg.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 10-14.02.2020
 
Честито на победителя: Цветомир Митков Елкин

Свързани новини

FLORA – синбиотик от ново поколение

24.02.2020

Спечели в играта на Revanesse

24.02.2020

Спечели слушалки HUAWEI FreeBuds 3!

20.02.2020

Включи се в играта на Bee My Bloom!

10.02.2020

Участвай в играта на FOX ​Life!

10.02.2020

Коментари


flash