Елате на големия зимен FRESH празник - Боровец, 18-ти януари!

Зимата идва! А с нея и най-забавното събитие на сезона: Големият зимен FRESH празник!
 
Радио Fresh! ви очаква в Световния ден на снега - 18-ти януари, на специалната сцена пред хотел Рила - Боровец. Бъдете там, за да сме заедно във всички снежни предизвикателства, ледено-забавни моменти, зимни музикални емоции и fresh-удоволствия.
 
Стартът, точно в 11 часа, ще даде fresh-водещият Тео Койчинов, готов да докаже, за пореден път, че е неотразим шоумен и блестящ изпълнител. Музикалното предизвикателство от него ще поеме и енигматичната DIA, която също за момент ще излезе от студиото на Радио Fresh, за да влезе в познатото на феновете й амлоа на певица.

Ексклузивен fiesta гост на събитието е любимката от X- Factor, очарователната Йоана!

По време на Големият зимен FRESH празник ще проверим по забавен начин музикалните възможности на феновете, а най-смелите ще грабнат страхотни награди от игрите. Очакваме късметлиите, обречени на зимните спортове, които ще имат шанса да получат уикенд в хотел Рила, с вечеря в а-ла-карт ресторанта Samokovi (на стойност 100 лв.), с топ готвач шеф Калев и двудневни ски карти! 
 
На място изненадите няма да спират, настроението ще удари положителни температури, а забавлението, както винаги с любимото радио, ще е абсолютно fresh! 
 
Големият зимен FRESH празник е с подкрепата на: Тусавит; Бороспорт; хотел Рила, GPTS Print Shop.

Свързани новини

Идва Lord of the Dance: Dangerous Games!

10.04.2018

Cпециални мерки за "Lord of the Dance"

19.03.2018

Включи свежарски рефлекси с Морени

19.10.2016

ACNE OUT OXY WASH – дишай с кожата си!

20.10.2014

"Твоето щуро събуждане": Габриела

22.04.2014

Коментари


flash