Играй и спечели с Ouzo of Plomari!

Aко искате да изживеете неповторими летни емоции, включете се в играта на Оuzo of Plomari и Радио Fresh! Слушайте внимателно нашите свежи водещи, влезте във фейсбук страницата на радиото и отговорете на въпроса на Ouzo of Plomari. 
 
Всеки четвъртък, в края на работния ден, в "Power Request с DIA", един от всички участници ще бъде изтеглен чрез жребий и ще грабне страхотна наградата от Ouzo of Plomari! Всички участници в играта трябва да имат навършени минимум 18 години, за да участват в жребия!
 
За добра компания, за близки приятели! Оuzo of Plomari!
 
Селектед Брандс Ко ЕООД е търговско дружество с пряка ангажираност към маркетинга и рекламата на избрани висококачествени алкохолни напитки на българския пазар. Създадено е в началото на 2007 г., като първият продукт от портфолиото на компанията е Оuzo of Plomari – силна и наложена марка на гръцкия пазар, която постепенно става №1 узо бранд и в България.
 
Характерният вкус и особеният аромат на Ouzo of Plomari са резултат от уникалната рецепта, наследена от Исидорос Арванитис, която той e запазил в дълбока тайна. Рецептата се дели на две части - за първата и втората дестилация. Всяка част се знае наизуст само от един човек от дестилерията. Единият човек знае плодовете и билките за първата дестилация, а другият плодовете и билките за втората дестилация.
 
Уникалната рецепта на Ouzo of Plomari е съставена от голямо разнообразие от плодове и билки от остров Лесбос - копър, анасон, канела, индийско орехче и екстракт от мастиха. Има общо над 15 плода и билки от остров Лесбос, сред които господства анасонът, отглеждан в с. Лисвори в нивите, собственост на дестилерията, мястото, на което расте най-добрия анасон в света. 
 
Анасонът на Лисвори дължи славата си на отличното си качество и богат аромат. Те са резултат от идеалния микро климат на района и плодородната почва. Съседството на нивите с морския залив на селището Калони осигуряват разхлаждането на полята. Те "се мокрят" от бриза на морската авра, а вулканичната почва, богата на неорганични съставки, осигурява на анасона идеални условия на растеж. 
 
Анасонът е едногодишно тревисто растение, затова всяка година в Лисвори се пази най-доброто семе, което ще се засее следващата година. След като бъде нарязан, анасонът се изсушава на полето и след това се събира, пресява и поставя в специални чували. Те се съхраняват внимателно на място, където температурата и влагата се регулират непрекъснато, 12 месеца в годината, 24 часа в денонощието. 
 
Също толкова важна съставка на Ouzo of Plomari е меката, кристална вода от изворите на река Седунта, която придава особен характер на узото, както и уникалната по характеристики сол от известните солници на Калони от о-в Лесбос.
 
Повече информация вижте на selectedbrands-co.com и в официалната фейсбук страница facebook.com/OuzoOfPlomari.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 03.07-05.09.2019 г.
 
Списък на спечелилите:
Седмица 1: Stayko Milushev
Седмица 2: Славейка Георгиева
Седмица 3: Димитров Кало
Седмица 4: Теодора Котупанова
Седмица 5: Борислав Дончев
Седмица 6: Maria Dimitrova
Седмица 7: Ирена Александрова
Седмица 8: Емил Траянов
Седмица 9: Тихомир Тодоров
Седмица 10: Илиянка Воденичарова

Свързани новини

Стопли сърцето на скъп човек за Коледа

09.12.2019

Спечели с "Дар от Боговете"

09.12.2019

Revanesse в играта на Revanesse!

02.12.2019

Открий Коледа с Радио Fresh!

18.11.2019

Спечели с играта на Merci Petits

11.11.2019

Коментари


flash