Спечелете продукт на Laboratorios BABÉ в играта на Радио Fresh!

Основана от двама фармацевти, Laboratorios BABÉ започва своята дейност през 1994 г. с грижа за здравето и красотата на кожата. От тогава фирмата предлага дермо-козметика, определена за всеки тип кожа.
 
В Laboratorios BABÉ се разработват ефективни и висококачествени дермо-козметични продукти, които са напълно безопасни за използване и решават реални проблеми с кожата както при бебетата, така и при възрастните.
 
Високото качество се постига благодарение на внимателен подбор от активни съставки, чиято концентрация е точно дозирана във всеки продукт. Тази прецизност при производството на продуктите BABÉ позволява да се спечели доверието на хиляди лекари, фармацевти и потребители.
 
Накратко, Laboratorios BABÉ предлага изключително добър дермокозметичен продукт с високо фармацевтично качество.
 
Освен това, съобразявайки се с европейския регламент и ценностите за социална отговорност, продуктите на Laboratorios BABÉ не се тестват върху животни.
 
Laboratorios BABÉ винаги взимат предвид физиологичния баланс и рН на кожата, което допринася за здравето, защото в дермо-козметиката здравето стои в основата на красотата.
 
Днес продуктите с марка BABÉ се продават в 35 страни, включително и в България, като така все повече хора могат да се възползват от качеството и ефективността им. Научете повече на laboratoriosbabe.bg.
 
А сега може да си спечелите награда в играта на Laboratorios BABÉ, като участвате в жребия, отговаряйки вярно на тематичния въпрос в официалната Facebook страница на Радио Fresh! и харесаш страницата на BABÉ във Facebook: facebook.com/babebulgaria или Instagram: instagram.com/laboratoriosbabe.bulgaria.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 15-19.04.2019
 
Списък на спечелилите:
15.04 Анита Димитрова, Vanina Dimitrova 
16.04 Светозара Йорданова, Йоана Проданова
17.04 Елица Василева, Йордан Вонев
18.04 Katerina Mitkova Ivanova–Zaharieva, Мария Колева
19.04 Totka Melezimova, Дарина Димитрова

Свързани новини

Спечели часовник от "Принцеса"

24.04.2019

Спечели Златното зайче на Lindt

19.04.2019

Спечели с "Дар от Боговете"

15.04.2019

Спечели и запали с Моto Expo 2019!

10.04.2019

Sanostol: Да преборим пролетната умора

08.04.2019

Коментари


flash