Спечели чифт обувки от най-новата серия на Timberland – Brooklyn!

Историята на Timberland започва преди много години с появата на едноименния Жълт ботуш, който бързо се превръща в емблема за качество. Създателите му представят първите по рода си непромокаеми кожени ботуши, съчетаващи първокачествен жълт набук, дебела гумена подметка и невиждана майсторска изработка. Това поставя нови стандарти в обувната индустрия. 
 
Съвременните колекции обувки и облекло са направени от възобновяеми, органични и рециклирани материали, което позволява на хората по цял свят да се наслаждават на природата и винаги да изглеждат страхотно.
 
Този сезон Timberland представя модела Brooklyn - маратонка в ретро стил, въплътила в себе си духа на марката.
 
Създаден за ретро ентусиастите от 90-те години, моделът Brooklyn е ключово допълнение към семейството на маратонките. Удобен, с връзки и направен от различни материали, той се отличава с премиум мек велур и издръжлив плат. Предстои да бъде пусната ранна пролетна версия от плат и кожа, както и шест-инчов модел с цип.
 
Междинната подметка Aerocore, осигуряваща постоянно омекотяване на ходилото при ходене, идеално допълва тази маратонка, което я прави перфектна за градски приключения. За да разгледате моделите и научите повече, посетете timberland.bg и последвайте във Facebook или Instagram.
 
Сега имате шанс да си спечелите чифт от новата серия Brooklyn, ако участвате в играта по Радио Fresh! Влезте във Facebook страницата ни, отговорете на тематичния въпрос и харесайте страницата на Timberland във Facebook или Instagram, с което участвате в жребия, който ще бъде теглен след 18 март.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 05-18.03.2019
 
Наградата печели: Мартина Маркова

Свързани новини

Спечели в играта на Mömax

21.03.2019

Dove търси истории за истинската красота

20.03.2019

Стани част от "Нощта на Блондинките"

15.02.2019

Сподели любовта си с Lindor и спечели

07.02.2019

Хапни и спечели с Ядки АЯ

01.02.2019

Коментари


flash