Хапни и спечели с Ядки АЯ

С доставка до вашия дом, офис, търговски обект или мястото на вашето парти, екипът на „Вкусна ядка”обещава не само хрупкаво удоволствие, а пресни ядки с вкус на здраве. От древни времена са известни свойствата на ядките, които добавят на организма необходимите витамини, минерали и баластни вещества, а ядките „АЯ“ ви ги доставят в пълен комплект- от А до Я.

Само сега може да получите пълна кошница от богатия асортимент печени и сурови ядки, семена и супер храни на ядки АЯ, ако участвате в играта им по Radio Fresh!  

Влезте във FB страницата на радиото, открийте тематичната публикация на ядки АЯ и отговорете на дневния въпрос. За да дадете верен отговор потърсете повече информация на https://aya.bg/ и не забравяйте да си поръчате от любимите ядки на fresh екипа, чрез мобилното приложение в Google Play.

Въпросът за 08.02.2019 е: Какво е включено с продуктовата гама на ядки АЯ:

-              над 50 вида сурови и печени ядки, семена и сушени плодове

-              над 20 вида шоколад и ядки

-              и двете

Повече за ядки АЯ:

Фирма „Вкусна ядка” ΑД е основана през 2011г., с основен предмет на дейност: печене и пакетиране на ядки и семена в потребителски опаковки. В продуктовата гама са включени над 50 вида сурови и печени ядки,семена и сушени плодове и шоко дражета Nutty
Притежава две фабрики, находящи се в с. Лозен, София, както и силозно стопанство, находящо се в с. Паисиево. Притежава две собствени патентовани марки „АЯ“ и “Nutty”.
Сертифицирани саи работят спрямо въведени стандарти за управление на качеството, безопасността на хранителните продукти и опазване на околната среда - ISO 9001 и ISO 22000, FSSC, HACCAP.
За да изпълнят основната си цел – производство и продажба на безопасни храни с високо качество, извършват непрекъснат контрол на качеството - от входящата суровина до крайния продукт.
От основно значение за фирмата е качеството на продуктите, които предлага - както на патентованите марки АЯ и Nutty, така и на продуктите, които съхранява, пече и пакетира в т.нар. „private labels”. Компанията е позиционирана в традиционна и модерна търговия, както и в ХОРЕКА канала на българския пазар.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 04-08.2019

Наградата печели: Петя Берберова-Войкова

 


Свързани новини

Спечели часовник от "Принцеса"

24.04.2019

Спечели Златното зайче на Lindt

19.04.2019

Спечели с "Дар от Боговете"

15.04.2019

Спечелете продукт на Laboratorios BABÉ

15.04.2019

Спечели и запали с Моto Expo 2019!

10.04.2019

Коментари


flash