Спечели награди от сокове Fresh с Блондинките и фотоконкурса на Кристо!

Десислава АлексиеваВключи се в каузата на Национален конкурс за мобилна фотография WOW YOUR PHOTOS на хип-хоп зведата Кристо, заедно със сокове Fresh! Участвай в играта със страхотни награди, като влезеш на фейсбук страницата на соковете Fresh! и отговориш правилно на въпроса на деня!
 
Въпросите са свързани с интересни факти за природни таланти, сокове Fresh, както и с националния конкурс за мобилна фотография на хип-хоп звездата Кристо, затова слушай внимателно всеки делничен ден "Шоуто на Блондинките", където ще научаваш повече. 
 
 
За да участваш в играта, посети фейсбук страницата на соковете Fresh!, където ще откриеш въпроса за деня. Всеки, отговорил правилно, участва в жребия за дневната награда. 
 
Национален конкурс за мобилна фотография WOW YOUR PHOTOS 
 
“Чистим градовете и домовете си, слагаме охранителни системи в училищата, офисите и къщите си, но замисляме ли се колко са чисти и безопасни социалните ни медии?” - е въпросът, който вълнува Кристо - хип-хоп изпълнител, актьор, продуцент и социален предприемач.
 
Кристо е завършил колежа "Франклин и Маршъл" в САЩ със специалност актьорско майсторство и кино. Има реализирани над 20 музикални проекта, повечето от които са хитове с мотивиращи социални послания. Част от тях е изпълнявал на една сцена с Rihanna, Jennifer Lopez, Tinie Tempah и The Prodigy. Участвал е в над 14 холивудски филма ("Jarhead 3 - The Siege", "Company of Heroes" и др.)
 
“Искрено съм възмутен от нарастването на нецензурното, просташко, сексуално провокативно, изпълнено с омразa и насилие, съдържание в социалните медии. Наясно съм, че свободата на словото и изявата нa личността са неприкосновени, но мисля, че творците, известните личности носят голяма отговорност, понеже хиляди и дори милиони хора ги следват в социалните медии и започват да им подражават. Не трябва да забравяме, че децата ни гледат и ние носим отговорност за това, в което те се превръщат. Вярвам, че хората трябва да имат отговорност, когато публикуват в мрежата. Ние всички сме медии в момента. Имаме нужда от вашата помощ! Tрябва да бъдем в телевизиитe, в радиата, в списанията, в новините, филмите, музикалните клипове, видео игрите, за да можем да обърнем тази тенденция. Може да се измислят положителни творчески начини някой да бъде номер едно знаменитост, защото известността получава внимание и става пример за подражание. И когато този пример е лош, това рефлектира върху света, в който живеем.” - казва Кристо.
 
“WOW YOUR PHOTOS” стартира на 12.12.2018г. и ще се развие в 2 етапа до края на септември 2019г., когато наградените творби ще бъдат показани в изложба на “Моста на влюбените” до НДК в гр. София. Контактната форма и условията на конкурса за първия етап може да видите тук.
 
На национално ниво са осигурени 100 комплекта награди “WOW YOUR PHOTOS BOX” за първия етап, който приключва на 15 януари 2019, включващи:
1. Универсален гъвкав фотостатив
2. Приставки за телефон, екшън камера и др.
3. Интерактивна книга със съвети за това как се правят WOW снимки и защо.
4. Членство в WOW клуб, предоставящо достъп до видео уроци, уебинари и др.
5. 100 бр. предметни награди от Fresh за първи етап, както и награди за втори етап от 16 януари до 14 февруари 2019г.
 
Целта на конкурса е фокусиране на вниманието на младите хора към творчеството, към позитивните послания и общочовешки ценности като честност, смелост, добродетелност, любов и позитивизъм на фона на преобладаващите в социалните и други медии публикации, изпълнени с негативизъм, насилие, агресия и сексуална провокация.
 
Всички наградени ще получат достъп до видео уроци, показващи как и с какви приложения могат да правят сами креативни и дори екстремни снимки без никакъв риск. 
 
Списък на спечелилите:

07.01 Хриси Димитрова
08.01 Свобода Красимирова
09.01 Diyana Shtereva
10.01 Зорница Попова
11.01 Катерина Иванова
14.01 Ели Гълъбова
15.01 Елеонора Атанасова
16.01 Десислава Алексиева
17.01 Илияна Димова
18.01 Мими Младенова
21.01 Ренета Маркова Ризова
22.01 Миглена Петрова
23.02 Тихомир Тодоров
24.02 Красимира Василева
25.01 Стиляна Желева

Свързани новини

Спечели с бисквити "Детство Мое"

06.05.2019

Спечели часовник от "Принцеса"

24.04.2019

Спечели Златното зайче на Lindt

19.04.2019

Спечели с "Дар от Боговете"

15.04.2019

Спечелете продукт на Laboratorios BABÉ

15.04.2019

Коментари


flash