FLORA - ново поколение синбиотик, гарантиращ 100% защита и комфорт за всеки

В тялото на човек живеят над 100 трилиона бактерии. 95% от тях се намират в стомашно-чревната система. Те са в основата на имунната система, храносмилането и метаболизма. Бактериите, намиращи се в тялото, могат да бъдат добри и вредни.
 
Пробиотиците са бактерии с благотворно действие върху целия организъм. Натрупват се върху лигавицата на червата и произвеждат жизненоважни ензими, витамини, аминокиселини и други клетъчни биопродукти, най-известни от които са млечно-киселите бактерии (Lactobacillus acidophilus) и бифидобактериите (Bifidobacterium longum). Пребиотиците пък са храната на добрите бактерии. Това са фибри, помагащи за благоприятния ефект на пробиотиците и за тяхното оцеляване в чревния тракт. 
 
Когато равновесието между различните видове микроорганизми, които населяват стомашно-чревния тракт е нарушено, това се отразява на цялостното здравословно състояние на организма. Нездравословният начин на живот и някои външни фактори, като неправилно хранене, вирусни инфекции или прием на антибиотици водят до дисбиоза.
 
Приемът на антибиотици често дава отражение върху състоянието на чревната микрофлора. Появява се диария, от която страдат до 35% от хората, приемащи антибиотици. Това е така, защото антибиотиците намаляват резистентността на чревната флора към колонизацията с патогенни бактерии.
 
FLORA е синбиотик от най-новото поколение, който комбинира в себе си пробиотици и пребиотици за двойно по-голяма защита на организма.
 
Предимството на продуктите Flora е в наличието на изключително богато разнообразие от различните щамове, както и в количеството, което се съдържа в тях: 
Флора 10 и Флора Бимби са хранителни добавки, които съдържат комплекс от пробиотици, пребиотици и витамини от група В и допринасят за баланса на чревната микрофлора и подобряват имунитета. 
Flora Bimbi флакони са подходящи за бебета и деца до 6 години, и съдържа 7 милиарда живи бактерии, благоприятстващи функциите на целия детски организъм. Имат уникално съхранение на пробиотичните култури, които, за разлика от други продукти с пробиотици за деца, се освобождават във водна среда, точно преди консумация, защото в противен случай трудно биха останали жизнени.
Flora Bimbi - 10 сашета, съдействат за потискане на развитието на болестотворните бактерии, които са от основните причинители на стомашно-чревни неразположения. Те са особено подходящи по време и след прием на антибиотици. Едно саше дневно дава нужната доза микс от пробиотици и пребиотици за здрава чревна флора при деца от 6 до 14 години.
Флора 10 съдържа 10 милиарда бактерии и е подходящ за възрастни. Съдържанието на синбиотика FLORA е обогатено с Фруктоолигозахариди (FOS), които допълват и насърчават правилното развитие и действие на млечно-киселите бактерии.
 
Сега шестима слушатели на Радио Fresh! ще спечелят по една опаковка Флора, ако участват в играта! В рамките на две седмици в дните понеделник, сряда и петък ще задаваме по един въпрос, свързан с марката. Ще се отговаря във Фейсбук страницата на радиото и жребий ще определя по един печеливш на публикация. А тези, които вече имат Флора и ни покажат снимка с продукта, участват в жребий за специалната награда – раничка за вашето дете. Снимките могат да се качат като коментар под тематичните публикации във Фейсбук страницата на радиото или да бъдат изпратени на имейл igra@radiofresh.bg.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 17-30.09.2018
 
Списък на спечелилите: 
1. 17.09 Гълъбина Пенчева
2. 19.09 Нели Иванджикова
3. 21.09 
Galq Genova 
4. 24.09 Manuela Alexandrova
5. 26.09 Snejinka Bratovanova
6. 28.09 Iva Parvanovska
Голяма награда:
Stanislava Atanasova

Свързани новини

Спечели с бисквити "Детство Мое"

06.05.2019

Спечели часовник от "Принцеса"

24.04.2019

Спечели Златното зайче на Lindt

19.04.2019

Спечели с "Дар от Боговете"

15.04.2019

Спечелете продукт на Laboratorios BABÉ

15.04.2019

Коментари


flash