Наслади се на лято без неразположения с "Тазектан"!

Наслади се на всеки миг от лятото и не допускай стомашните неразположения да ти го отнемат! С "Тазектан" победата ще бъде твоя! 
 
Сега "Тазектан" е тук не само, за да ти помага, но и да ти подари незабравими мигове с приятели. Научи повече за действието на "Тазектан" в новата игра на Радио Fresh! "Знам как". 
 
Всеки ден ще намираш въпрос на официалната фейсбук страница на Радио Fresh! Коментирай с верен отговор и в петък, в предаването "Пауър рикуест", можеш да спечелиш страхотна раница, пълна с всичко необходимо за пикник с приятели! 
 
"Тазектан": безопасен и ефективен при бебета, деца и възрастни - търсете във всяка аптека!
 
Лятото настъпва с пълна сила, а с него и сезона на диариите. Дали причините са така наречените хранителни натравяния, които всъщност се дължат на бактериалните ендотоксини, или най-разнообразни летни вируси, диариите не само могат да провалят почивката ни, но и сериозно да влошат качеството ни на живот. Особено опасно е протичането при бебетата и малките деца, които много лесно се обезводняват. Затова, освен спазването на стриктна лична хигиена, приемът на достатъчно количество течности или специализирани водно-солеви разтвори е от ключоово значение още в първите часове.
 
В аптеките се предлага широка гама от медикаменти за остра диария, но само препаратът "Тазектан" повлиява бързо и ефективно симптомите, без да спира перисталтиката и естествената дезинтоксикация на организма. Как става това? "Тазектан" съдържа единствено желатинов танат, който играе ролята на дъбилно вещество, променящо повърхността на чревната лигавица. В червата  на човека живеят близо килограм и половина бактерии. В случай на диария, когато равновесието в червата е нарушено, приемът на "Тазектан" в първите часове защитава лигавицата и тя има време да се възстанови. Ефектът настъпва в а рамките на 12 часа! 
 
"Тазектан" се предлага в аптечната мрежа под формата на капсули за възрастни и прахчета за бебета и деца, които са с неутрален вкус и се приемат с минимално количество течности или храна. "Тазектан" е един незаменим и физиологичен помощник в борбата с летните диарии и освен че може да се приема даже и от кърмачета, е и на добра цена! "Тазектан" - за цялото семейство!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 03-16.07.2018
 
Списък на спечелилите:
Седмица 1: Reneta Markova Rizova

Свързани новини

Спечели чифт обувки от Timberland

01.03.2019

Стани част от "Нощта на Блондинките"

15.02.2019

Сподели любовта си с Lindor и спечели

07.02.2019

Хапни и спечели с Ядки АЯ

01.02.2019

Бутик Alfa Brides by Bridal House

28.01.2019

Коментари


flash