Ксанадрен и Ксанадиет преди всяка диета!

Спечелете опаковка Ксанадрен или Ксанадиет, ако се включите в играта по Радио Fresh! Влезте във Фейсбук страницата ни, отговорете на въпроса, и участвате в жребия!
 
Ксанадрен e натурален продукт с тройно действие - дренаж, детоксикация и отслабване. Mощен естествен продукт за прочистване на тялото от задържаните течности и токсини. Спомага за естественото освобождаване от излишните килограми и целулита, тъй като най-голямо количество течности се задържа именно в мастните клетки. Той спомага още за прочистването от натрупаните токсини и вредни вещества, като ускорява метаболитните процеси в организма и възвръща тяхната нормална детоксикираща функция.
 
Ксанадрен е хранителна добавка с подсладител, под течна форма, базирана на Ортосифон и Рунянка, които подпомагат функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му воден балaнс. Тя спомага за естественото отвеждане на излишната вода от организма и за поддържане на оптимално телесно тегло.
 
Продукт създаден изцяло от натурални естествени съставки и билки, благодарение на които се увеличава отделянето на натрупаните в тялото течности.
 
Ксанадрен съдържа още екстракти от Глухарче, листа от Бяла бреза и Горчив портокал.
 
Задържането на течности в организма е здравословен и козметичен проблем, който най-често се проявява в подуване на крайниците, лицето и корема. Това е и една от причините за появата наднормено тегло, целулит, торбички под очите, повишено артериално налягане и други. 
 
Често причината за възникването на някои от изброените проблеми се крие именно в задръжката на течности в организма. Освобождавайки тялото от течностите, ние имаме възможността да изваем силуета си и да се освободим от куп усложнения, вследствие на задръжката им.
 
Комбинирането му с двигателна активност, пиене на повече вода, прием на по-малко храни съдържащи натрий е един добър път към унищожаването на излишните течности и килограми.
 
Да свалим портокаловата кожа с помощта на Ксанадрен!
 
Идва лято и всяка жена желае да изглежда привлекателно, с изваяна фигура и перфектна гладка кожа без целулит. За съжаление обаче от целулит страдат 80% от жените. В по-лека или по-тежка степен всички сме засегнати от него. Целулитът е проблем не само в по-зряла възраст. От него са засегнати и по-младите момичета. Той е свързан с вътрешната структура на кожата и подкожните тъкани, така че и слабите хора могат да имат целулит.
 
Причината се крие в колагена. Ако той не се образува правилно или по някаква причина бъде повреден, съединителната тъкан също ще пострада и ще стане прекалено тънка или на дупки. Така мазнините под кожата ще се вмъкнат в тези дупки и ще се появи портокаловата кожа, от която всички се страхуваме.
 
За правилното сформиране, колагенът има нужда от кислород и други хранителни съставки, които се набавят чрез кръвообращението.
 
Ксанадрен спомага за естественото освобождаване от излишните килограми и целулита, тъй като най-голямо количество течности се задържа именно в мастните клетки. 
 
Ксанадиет е натурална формула за регулиране на наднорменото тегло
 
Ксанадиет е революционна натурална формула за регулиране на наднорменото тегло и затлъстяването. Тя спомага за намаляване чувството на глад, значително редуцира натрупването на мазнини, контролира нивата на кръвната захар.
 
Наднорменото тегло и затлъстяването се характеризират с прекомерно натрупване на мастна тъкан и са основен здравословен проблем. Затлъстяването е бързоразвиващо се явление, което засяга не само възрастните, но и децата.
 
Основната причина за затлъстяването се крие в неправилния начин на живот: от една страна - небалансирана диета/високо калорична/и от друга - поради нисък енергиен разход и липса на физическа активност. Има и други фактори, които оказват влияние върху наднорменото тегло и това са: наследственост, генетични фактори или някои фактори на околната среда.
 
Ксанадиет е медицинско изделие, създадено за подпомагане загубата на тегло при хора с наднормено тегло и затлъстяване.
 
Ксанадиет съдържа Fibragum - комплекс от растителни полизахаридни макромолекули с висока желираща сила. Когато се приема с голямо количество вода, растителните макромолекули образуват желатинова маса, която улавя мазнините и въглехидратите, и по този начин намалява тяхното усвояване.
 
Образуването на гел въздейства на въглехидратите, като намалява абсорбираното количество и скоростта на абсорбирането им. По този начин се намаляват пиковете на кръвната захар след хранене, като се поддържа по-постоянна концентрация на глюкозата и инсулина в кръвта, така че да се ограничи липогенезата (натрупването на мазнини).
 
Благодарение на желиращите свойства на растителните макромолекули, се ограничава и абсорбирането на мазнините и се подпомага чревния транзит. Те нарастват по обем и запълват стомаха, давайки усещането за ситост и намаляват чувството на глад. 
 
Ксанадиет съдържа и FOS-фруктоолигозахариди, които насърчават развитието на полезните чревни бифидобактерии.
 
Това е един добре поносим и безвреден продукт, който не дава нежелани странични действия и оказва благоприятна роля при телесната редукция, поддържането на добър метаболитен баланс, коректната инсулинова чувствителност и нормални нива на кръвната захар и серумните липиди. 
 
Той дава едно ново, модерно и ефикасно решение в борбата със затлъстяването и метаболитните нарушения.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 04-15.06.2018
 
Списък на спечелилите:
1. 04.06 Margarita Georgieva
2. 05.06 Popova Nadezhda
3. 06.06 Цвети Шопова
4. 07.06 Radostina Vaklina
5. 08.06 Venci Savov
 
6. 11.06 Emil Georgiev 
7. 13.06 Kari Biserova
8. 14.06 Альонушка Коцева
9. 15.06 Цветелина Петрова
10. 16.06 Галя Белчева

Свързани новини

Стани част от "Нощта на Блондинките"

15.02.2019

Сподели любовта си с Lindor и спечели

07.02.2019

Хапни и спечели с Ядки АЯ

01.02.2019

Бутик Alfa Brides by Bridal House

28.01.2019

Спечели награди от сокове Fresh

07.01.2019

Коментари


flash