"Принцеса Голд" подарява стилен часовник на eдин от слушателите на Радио Fresh!

Всеки празник носи вдъхновение и еуфория, но има един начин да пренесем празничното настроение и в ежедневието. Това е чрез силата и блясъка на красивите бижута. Те са с нас, радват ни и радват  окото на хората около нас. Те са аксесоар, който издава характера ни и неповторимия стил. Снимките също връщат хубавите спомени...
 
Радио Fresh! ти предлага – нека емоцията от абитуриентския бал или празника да продължи и след него! За целта те предизвикваме - изпрати ни снимка от твоята абитуриенска вечер или от тази на твой приятел или роднина, а защо не уловен момент по друг празничен повод. Ако е запечатан мига, в който ти или твоя приятелка е като истинска ПРИНЦЕСА, имаш реални шансове да си спечелииш голямата награда - стилен часовник от магазини за златна бижутерия и часовници "Принцеса Голд".  
 
Изпращайте снимките между 23 април и 20 май на show@radiofresh.bg, или ги покажете като коментар под тематичните публикации във Facebook страницата на Радио Fresh!
 
Играта се провежда с любезната подкрепа на магазини "Принцеса Голд" - гр. София, ул. Пиротска 5 и бул. Мария Луиза 60. На всички свои клиенти, обичащи и даряващи красота, в магазина се предлага изключителна по уникалност колекция от диаманти и златна бижутерия, над 400 вида неповторими брачни халки и професионално гравиране, море от маркови часовници – съвършени по вид и прецизност.
 
"Принцеса Голд" – нека взаимно си подарим радост!
 
Спечелилата от играта "Принцеса на бала” е Лориана Добрева
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 23.04-20.05.2018

Свързани новини

Стани част от "Нощта на Блондинките"

15.02.2019

Сподели любовта си с Lindor и спечели

07.02.2019

Хапни и спечели с Ядки АЯ

01.02.2019

Бутик Alfa Brides by Bridal House

28.01.2019

Спечели награди от сокове Fresh

07.01.2019

Коментари


flash