Един усмихнат клас с избелващи лентички Wellsamed!

Музиката е емоция, приятелите – настроение, а щастието...  щастието е УСМИВКА! Усмихни се и ти! Играта започва оттук.
 
Радио Fresh! и избелващи лентички Wellsamed те канят в отбора на "Един усмихнат клас"! Играта, която ще накара твоята усмивка да заблести както никога до сега! Направи снимка на своя клас, улови някой щастлив момент и ни го изпрати на igra@radiofresh.bg! Очаквай щастливата галерия от снимки на radiofresh.bg.
 
Включи се в играта "Един усмихнат клас" на радио Fresh! и избелващи лентички Wellsamed - на финала те чака страхотна изненада! Жребият ще определи ЕДИН КЛАС, който ще грабне "титлата" за най-усмихнатия клас на годината и ще получи подарък - блестяща усмивка от избелващи лентички Wellsamed!
 
Бъди звездата на бала с избелващи лентички Wellsamed - видим резултат след само 30 минути!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 10.04-07.05.2018
 
Честито на победителите: 12 "А" клас, СУ "Петко Р. Славейков", гр.Трявна
 
 
Усмивката - твоят уникален и универсален аксесоар. Как да направиш усмивката си неотразима за абитуриентския бал?
 
Кафе, цигари, вино, непочистена плака, зъбен камък, някои съставки в пастите за зъби и водите за уста…Всички те оставят трайни петна по зъбите ни. Нашите малки навици могат да обезкуражат усмивката ни, като отнемат сияйния й бял цвят. 
 
Оцветените зъби могат да превърнат усмивката от най-силното оръжие в общуването в причина за по-краткотрайни разговори с приятели и дори в… комплекс. Проучвания показват, че усмивката има най-голямо значение при създаването на първо впечатление – повече от това, което казваме, дори от дрехите, които носим или парфюма, който използваме. Красивата усмивка има силата да радва, успокоява и привлича събеседниците, да изгражда доверие и да оставя трайни спомени.
Затова никога повече не крий усмивката си!
 
Предлагаме ти забавен и лесен начин да върнеш белия цвят на зъбите си в домашни условия. Без скъпи процедури. Без болка.
Запознай се с Wellsamed – твоят верен приятел в мисията за по-бели зъби. Избелващите лентички Wellsamed притежават иновативна технология сух гел с активни избелващи съставки, които прилепват плътно и незабележимо към зъбите и осигуряват бързо и ефективно избелване. Видим резултат след първата употреба! Само по 30 минути на ден! Можеш да ги използваш неограничено до постигане на желания тон, или за поддържане на бяла усмивка. Избелващите лентички не съдържат пероксид и абразиви. По този начин емайлът на зъбите остава защитен и не се появява болка или чувствителност. 
 
Практична и изгодна алтернатива за домашно избелване!
 
Когато избираме подходящия метод за избелване на зъбите, взимаме под внимание много фактори – финансовата инвестиция, причина за преоцветяването на зъбите, времетраене и безопасност на процедурата, дълготрайност на ефекта. 
 
Процедурите за кабинетно избелване са много скъпи и имат нужда от повтаряне, за да се достигне желания ефект. Освен това поне за седмица след тях не трябва да се употребяват оцветяващи храни и напитки, да се избягва тютюнопушене, тъй като третирания емайл може да се оцвети. В някои случаи професионалното избелване е съпътствано от болка, тъй като се използва висок % водороден пероксид.
 
Възможностите за домашно избелване също не са многобройни или пък кратки. От една страна такава процедура може да се назначи от стоматолог с използване на пероксиден гел в по-ниски концентрации, поставян в предварително отлети по отпечатък шини. Периодът за избелване е доста по-дълъг: 10-14 дни, по 1-2 часа дневно. Рискът от оцветяване на емайла следствие прием на различни храни и напитки след такива процедури остава, но за сравнение с кабинетното избелване е по-евтино.
 
Избелващите лентички Wellsamed представят нова перспектива за връщане сияйно белия цвят на зъбите в домашни условия. Без пероксид. Без болка. 
 
Гелът им не се разтваря от слюнката и е напълно защитен от контакта с лигавицата. Така се запазва максимално ефективен и осигурява бързо действие без поява на чувствителност. Освен това могат да се използват неограничен брой пъти, защото не съдържат вредни за зъбите и организма вещества. Най-приятното от употребата им е, че можете да съчетаете полезното им приложение с всички рутинни, дори отегчаващия на моменти домашни задължения.  Само за 30 минути на ден ще върнеш чаровната си бяла усмивка и ще се радваш на повече споделени моменти с приятели.
 
Чудесен повод да си организираш тематична вечер за избелване на зъбите с приятели или да ги използваш преди излизане с компанията. Ще бъдеш винаги готов за забавления, селфита и снимки с приятели, повече спонтанни усмивки и близост с любимите хора.
 
Грижата за бялата усмивка заслужава същото внимание като избора на тоалет и парфюм, но най-важното е, че е твоят универсален аксесоар за всеки повод.
 
Преоткрий силата й сега! И заслепи всички на бала със сияйна усмивка с избелващи лентички Wellsamed. Ще ги откриеш в аптеките и дрогерии DM.

Свързани новини

Стани част от "Нощта на Блондинките"

15.02.2019

Сподели любовта си с Lindor и спечели

07.02.2019

Хапни и спечели с Ядки АЯ

01.02.2019

Бутик Alfa Brides by Bridal House

28.01.2019

Спечели награди от сокове Fresh

07.01.2019

Коментари


flash