#Неделя25: сладки предизвикателства за сладки награди

Любимите сладкарници "Неделя" празнуват 25 години! "Неделя" най-добре знае, че най-хубавият празник е споделеният, затова ни изненадва със сладка игра с награди! 
 
Специалната празнична игра #Неделя25 отправя седмични предизвикателства. Ако слушате редовно Радио Fresh!, ще чуете анонсите всяка сутрин в "Шоуто на блондинките". Всяка седмица петима, изпълнили предизвикателствата на "Неделя", ще спечелят вкусната торта "Еклерова малина". И така - пет незабравими седмици. Защото 5 Х 5 = 25!
 
За самите предизвикателства няма какво много да му мислите. Тяхната идея е да ви напомнят за малките моменти, споделени с любимите хора, които осмислят деня ви. Петте теми на предизвикателствата са свързани именно с тях. Началото е на 2 април. През първата седмица от играта "Неделя" те предизвиква да отделиш време на приятелите.
 
Участието в играта е лесно: изпълненте седмичното предизвикателство и споделете снимка с #Неделя25 в Instagram или на страницата на Неделя във Facebook. Следете за новите седмични предизвикателства на nedelya.com/25, където ще намерите и пълните условия за участие.
 
Успех!

Свързани новини

Спечели в играта на Mömax

21.03.2019

Dove търси истории за истинската красота

20.03.2019

Спечели чифт обувки от Timberland

01.03.2019

Стани част от "Нощта на Блондинките"

15.02.2019

Сподели любовта си с Lindor и спечели

07.02.2019

Коментари


flash