Volontime.com - помогни на добрите дела да пораснат!

Volontime.com е социалната мрежа за добри дела! В нея можете да откриете каузи, доброволчески и дарителски кампании, корпоративна социална отговорност!
 
Чрез нея правите и намирате добрите дела по лесен и бърз начин.
 
Покажете, че ви е грижа. Покажете щедрост, инициатива и своята корпоративна социална отговорност.
 
Създайте си профил на Volontime.com и направете или подкрепете кауза - намерете съмишленици. Дарете финансови или материални средства на хора, животни и организации в нужда. Организирайте или подкрепете събитие като доброволец. Създайте профил на своята организация на Volontime.com и споделете каузите, които подкрепяте. Покажете на света как интегрирате социалните и екологични проблеми в своя бизнес.
 
On-line базарът store.volontime.com е неразделна част от социалната мрежа, като в него може да намерите страхотни ръчно изработени продукти, като част от заплатената сума се превежда за дарителска кампания. Така закупувайки продукт, помагате на добрите дала да пораснат!
 
Чрез Volontime.com всеки може да покаже своята истинска, човешка, добра страна. Слушайте и "Шоуто на Блондинките”, за да разберете повече за мисията на Volontime.com!
 
Влезте във facebook страницата на Радио Fresh! и напишете своя коментар под поста на играта на Volontime.com! Всеки ден, в периода 26 февруари – 2 март, чрез жребий, един от отговорилите ще печели страхотна награда от Volontime.com!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 26.02-02.03.2018
 
Списък на спечелилите:
1. Леа Томова
2. Милена Георгиева
3. Мария Захариева

4. Rajna Nikolova
5. Teodora Dryankova

Свързани новини

FLORA – синбиотик от ново поколение

16.09.2018

Отговори на предизвикателството на AVON

10.09.2018

Чайка – вафли за кафенце!

02.09.2018

Спечели почивка в Катарино СПА Хотел!

19.08.2018

Включи се в играта на Shell!

06.08.2018

Коментари


flash