Търси в сайта...

Mary Jane - Да постигнеш и поддържаш съвършенството

Със сигурност вече сте виждали специфичната бутилка на Mary Jane, но с новия елегантен дизайн издържан в червено... Може би не знаете, но тя не е просто "преоблечена". Тя извървя своите 5 стъпки към съвършенството и продължава да върви по пътя си уверено, като пише собствената си история! Mary Jane вече не е просто водка - тя е изключителна премиум водка! Последвайте я на facebook.com/MaryJaneVodka.
 
Втора поредна година марката печели златен медал в международни конкурси от най-висока класа. Според експертите в бранша това признание идва съвсем очаквано. След златния медал в международния конкурс Los Angeles International Spirits Competition 2015, през 2016г. Mary Jane затвърди успеха си с още един златен медал не къде да е, а в един от най-известните и престижни конкурси в света за високоалкохолни напитки - Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles. 
 
Това е най-влиятелният форум на планетата, известен още и като "Обединените нации на спиртните напитки", защото всяка година се  провежда в различна държава и събира под един покрив най-добрите производители от цял свят. В категорията водка Mary Jane бе обявена за една от трите най-добри водки на планетата, като изпревари всички свои именити международни конкуренти. 
 
Отличията идват, за да признаят изключителното качество, което е резултат от работата на висококвалифицирани специалисти, подбрали и съчетали най-добрите практики за производство на водка, приложени в най-съвременните съоръжения за постоянна и многократна дестилация. Mary Jane се произвежда по уникална технология за трикратно пречистване със сребърни филтри, която прави водката мека, пивка и с превъзходни вкусови характеристики. 
 
В продължение на хиляди години именно среброто има стотици роли в развитието на човешкия вид и обогатява цивилизации - в буквален и преносен смисъл. Древните ловци на съвършенство са открили богатото приложение на среброто в живота с неговите антисептични, лечебни ефекти и естетически измерения. Представете си трикратно пречистване със сребърни филтри - могъщо действие, чиято единствена мисия е постигането на превъзходен вкус.
 
Но това е само една от петте стъпки към съвършенството, през които Mary Jane преминава, за да достигне до вас по блестящ начин! Ето ги всичките:
1. Пшеница; 
2. Дестилация; 
3. Вода; 
4. Сребърна филтрация 
5. Отпочиване.
 
Това не са само думи, а важни процеси в производството на висококачествена водка. Какво стои зад всяка от тях, можете да разберете на maryjane.bg.
 
А какво стои зад блестящото признание на Mary Jane, можете сами да разберете! Сега е моментът и да си спечелите награда от Mary Jane, като участвате в играта по Радио Fresh! За целта слушайте Power Request с Надя и следете за тематичните публикации в официалната Фейсбук страница на радиото, където всеки четвъртък, петък и събота ще откриете въпрос, свързан с марката. Отговорете на него вярно с коментар под поста и участвате в жребий за една от 12-те бутилки, които ще бъдат раздадени по време  на кампанията.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 14.10-11.11.2017
 
Списък на спечелилите:
Седмица 1
Milena Mihailova 
Таня Трендафилова 
Димитрина Димитрова
 
Седмица 2

Стефчо Цветанов
Жаклин Левон Тонгурян
Изабела Йорданова 
 
Седмица 3
Деян Димитров
Диа Андреева
Светослава Цонева
 
Седмица 4
Бонко Щерев
Мартин Георгиев
Вероника Иванова

Свързани новини

FLORA – синбиотик от ново поколение

16.09.2018

Отговори на предизвикателството на AVON

10.09.2018

Чайка – вафли за кафенце!

02.09.2018

Спечели почивка в Катарино СПА Хотел!

19.08.2018

Включи се в играта на Shell!

06.08.2018

Коментари


flash