Участвай в играта на Радио Fresh! и българския филм XII "А"!

Всеки ден на фейсбук страницата ни ще намираш по един въпрос. Отговори правилно и имаш шанс да спечелиш билет за прожекцията на филма, сребърните бижута, с които са се снимали актьорите, или специалната голяма награда, която лично Радина Кърджилова и Дарин Ангелов ще изтеглят в ефир!
 
Повече за XII "А":
След неочакван обрат в личен и професионален план, Лина Николова (Радина Кърджилова) отново се връща в училище. Гимназията е нова, а учениците – с година по-големи, както и проблемите, с които се сблъсква младата учителка. Госпожа Николова за пореден път се опитва да намери баланса между майчинството, преподавателската дейност и любовта. Единствената подкрепа, която получава е от страна на стеснителния учител по физическо възпитание (в ролята Дарин Ангелов). 
 
Ще успее ли Лина да спечели уважението на дванайсетокласниците, които са два пъти по-щури, по- нахакани и по-самоуверени от първите й ученици? Колко струва да си готин в днешно време? Може ли да съществува истинска близост между ученик и учител? XII "А" е дългоочакваното продължение на един от най-гледаните български филми през 2016 – XI "A”. Както първата, така и втората част, проследяват ежедневните борби и проблеми на съзряващите гимназисти и обкръжението им. Огромният интерес към XI "A”, с близо 100 000 зрители, провокира създаването на XII "A”, с чиито персонажи и житейски ситуации може да се асоциира всеки от нас.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 09-13.10.2017
 
Списък на спечелилите:
09.10 Петрана Георгиева 
10.01 Димитрина Димитрова (сребърни бижута)
         Росица Симова (билет)
11.10 Галя Валентинова Парашкевова (сребърни бижута)
         Петя Нанчева П. (билет)
12.10 Elena Vodenicharova  (сребърни бижута)
         Мария Георгиева Б. (билет)
13.10 Venci Savov (2 билетa)  
         Galia Tomoff (покана за двама за следпремиерното парти на филма)
         Ina Spasova (голямата награда – гривна с логото на филма)

Свързани новини

FLORA – синбиотик от ново поколение

16.09.2018

Отговори на предизвикателството на AVON

10.09.2018

Чайка – вафли за кафенце!

02.09.2018

Спечели почивка в Катарино СПА Хотел!

19.08.2018

Включи се в играта на Shell!

06.08.2018

Коментари


flash