Твоите летни кулинарни идеи са по-вкусни с Ouzo Zorbas

Ouzo Zorbas е висококачествена анасонова напитка произведена по оригиналната стара рецепта в Гърция. Използваният анасон се отглежда върху плодородните и екологично чисти полета на област Тесалия. 
 
Ouzo Zorbas се дестилира в малки по обем медни казани, използвани векове наред от елинските майстори. Рецептата му е комбинация от 17 билки. Това, заедно с технологията използвана за производството му в една от най-старите и големи дестилерии в Тесалия, Гърция, гарантира отличното качество и силната индивидуалност на напитката. Ouzo Zorbas се характеризира с мек, фин аромат и плътен вкус. Ouzo Zorbas бе отличено със Златен Медал от авторитетното германско изложение Mundus Vini, International Spirits Award, Германия.
 
Сега имате шанс да си спечелите бутилка Ouzo Zorbas ако участвате в играта по Радио Fresh! Между 10 и 28 юли открийте тематичната публикация във фейсбук страницата на Радиото и напишете под нея с коментар вашето лятно кулинарно предложение в комбинация с Ouzo Zorbas.
 
Късметът може да ви донесе не само музикален поздрав между 17 и 20ч. при Надя в So Fresh по Радио Fresh!, но и бутилка Ouzo Zorbas, 700 мл.!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 10-28.07.2017
 
Списък на спечелилите:
Седмица 1
Desislava G. Nedelcheva
Dimitar Paskalev
Здравко Маргин
Петър Милчев М.
Karolina Dimitrova
 
Седмица 2
Десислава Траянова
Деян Димитров
Русияна Михайлова
Венера Кирова
Георги Гогов
 
Седмица 3
Цветанка Иванова
Силвия Желева
Дафинка Бонева
Кристина Рахнева
Стефка Стефанова

Свързани новини

"AGLIKA" - красота, удобство и уют

11.12.2017

AURA - гримът е изкуство, творецът си ти

11.12.2017

Обиколи света с Картел на чаша вино!

04.12.2017

Приключението идва с батут парк Area 52!

01.12.2017

Играй и спечели с Live Club Eleven

27.11.2017

Коментари


flash