Твоите летни кулинарни идеи са по-вкусни с Ouzo Zorbas

Ouzo Zorbas е висококачествена анасонова напитка произведена по оригиналната стара рецепта в Гърция. Използваният анасон се отглежда върху плодородните и екологично чисти полета на област Тесалия. 
 
Ouzo Zorbas се дестилира в малки по обем медни казани, използвани векове наред от елинските майстори. Рецептата му е комбинация от 17 билки. Това, заедно с технологията използвана за производството му в една от най-старите и големи дестилерии в Тесалия, Гърция, гарантира отличното качество и силната индивидуалност на напитката. Ouzo Zorbas се характеризира с мек, фин аромат и плътен вкус. Ouzo Zorbas бе отличено със Златен Медал от авторитетното германско изложение Mundus Vini, International Spirits Award, Германия.
 
Сега имате шанс да си спечелите бутилка Ouzo Zorbas ако участвате в играта по Радио Fresh! Между 10 и 28 юли открийте тематичната публикация във фейсбук страницата на Радиото и напишете под нея с коментар вашето лятно кулинарно предложение в комбинация с Ouzo Zorbas.
 
Късметът може да ви донесе не само музикален поздрав между 17 и 20ч. при Надя в So Fresh по Радио Fresh!, но и бутилка Ouzo Zorbas, 700 мл.!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 10-28.07.2017
 
Списък на спечелилите:
Седмица 1
Desislava G. Nedelcheva
Dimitar Paskalev
Здравко Маргин
Петър Милчев М.
Karolina Dimitrova
 
Седмица 2
Десислава Траянова
Деян Димитров
Русияна Михайлова
Венера Кирова
Георги Гогов
 
Седмица 3
Цветанка Иванова
Силвия Желева
Дафинка Бонева
Кристина Рахнева
Стефка Стефанова

Свързани новини

Mary Jane - Да постигнеш съвършенството

13.10.2017

Започни деня с belVita Soft Bakes!

11.10.2017

Участвай в играта на XII "А"!

09.10.2017

Спeчели с играта на Golden Rose!

02.10.2017

Mentina – за твоите свежи моменти!

09.08.2017

Коментари


flash