Подготви се за лятото и спечели награди от Avène!

Включете се в играта на Avene като отговорите на въпроса във Фейсбук от 22-ри до 26-ти май, 2017 г. Слушайте "Шоуто на блондинките" по Radio Fresh! и всеки ден един от вас ще спечели  награда.        

 

 Термалната вода Avène e в състава на всички продукти на марката.Открита още през 18ти век в Южна Франция, Термалната вода Avène е дар от природата - успокояваща, антииритативна и антиоксидантна. Нейният уникален състав и богатството на йони гарантират ефикасност и толерантност, а ниската минерализация осигурява изключителна нежност и комфорт.   Фина струя Термална вода Avène обгръща Вашата кожа с  нежност и мекота, без усещане за пощипване и опъване, което я прави подходяща и при свръхчувствителна кожа.

Открийте актуалните промоционални предложения в аптеките: 2=1 на формати спрей - 2 х 300 мл, 2 х 150  

Тази година Дерматологични лаборатории Avène предлагат истинска революция в козметиката, с два нови продукта в серията Avène Слънце - Минерален флуид и Анти-ейдж слънцезащита. 

Минерален флуид с ултра-флуидна текстура за 100% удоволствие. Минерален продукт, който се нанася изключително лесно, благодарение на фините си съставки. Създава копринено усещане и матов завършек. Тази иновация има две нови разновидности:

- Минерален флуид SPF 50+ с матов финиш

- Тониран минерален флуид SPF 50+ за равномерен тен.

За първи път Дерматологични лаборатории Avène предлагат и анти-ейдж активна съставка в слънцезащитен продукт, за да се осигури подсилена защита срещу стареенето на кожата. Анти-ейдж слънцезащита, запазваща младостта на кожата. UV-лъчите, по-конкретно UVA-лъчите, предизвикват изменение на колагеновите и еластиновите фибри в кожата, предизвиквайки дефицит, който е в основата на стареенето на кожата. Продуктът Анти-ейдж слънцезащита SPF 50+ увеличава синтеза на колаген, който е основен структурен протеин на кожата.

Вижте въпроса на деня на фейсбук страницата на Радио Фреш, включете се с коментар и можете да спечелите награда – термална вода Avène!

 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 22-26.05.2017
 
Списък на спечелилите:
1- Ваня Янчева
2- Силвия Маркова
3- Даниела Вълкова
4- Милена Здравкова
5- Тихомира Мирчева

Свързани новини

Спечели часовник от "Принцеса"

24.04.2019

Спечели Златното зайче на Lindt

19.04.2019

Спечели с "Дар от Боговете"

15.04.2019

Спечелете продукт на Laboratorios BABÉ

15.04.2019

Блондинките като Лицата на града

11.04.2019

Коментари


flash