Стани част от TELUS International Europe и спечели 2 самолетни билета до европейска дестинация

Една от най-иновативните компании в аутсорсинг индустрията у нас TELUS International Europe продължава да разширява екипа си в България, като предоставя страхотната възможност да спечелите самолетен билет до европейска дестинация.

TELUS International Europe наема над 2500 души в България и е най-големият работодател в аутсорсинг сектора у нас. Служителите предоставят обслужване на над 35 езика, докато се възползват от над 40 придобивки, сред които фитнес и йога зала на работното място, както и редица други спорт и уелнес програми. 

Компанията има глобална Learning&Development програма, чрез която хората, които са част от екипа, могат да преминат обучения за професионално развитие. Уникалната атмосфера и култура на компанията е допълнена от факта, че 30% отслужителите й са чужденци от 50 различни националности. TELUS International Europe е и социално отговорна компания, която подкрепя редица благотворителни каузи.

Ако искаш и ти да станеш част от екипа на компанията, само сега имаш възможност да кандидатстваш и да спечелиш двупосочен самолетен билет до европейска дестинация.

1. Кандидатствай ТУК 

2. Остави задължителен коментар “Radio Fresh” в Comments секцията при попълването на бланката ти за кандидатстване.

Всички условия на кампанията вижте ТУК

Победителите в играта са: Диана Славова и Инна Стоянова. Честито и приятен полет!


Свързани новини

"Твоят футболен герой" с Допелхерц

14.06.2018

Слушай Радио Fresh! и спечели Nokia 6!

13.06.2018

Ксанадрен и Ксанадиет преди всяка диета!

01.06.2018

Спечели с Purelogicol

21.05.2018

Събудете настроението с Bianchi Coffee!

16.05.2018

Коментари


flash