Стани част от TELUS International Europe и спечели 2 самолетни билета до европейска дестинация

Една от най-иновативните компании в аутсорсинг индустрията у нас TELUS International Europe продължава да разширява екипа си в България, като предоставя страхотната възможност да спечелите самолетен билет до европейска дестинация.

TELUS International Europe наема над 2500 души в България и е най-големият работодател в аутсорсинг сектора у нас. Служителите предоставят обслужване на над 35 езика, докато се възползват от над 40 придобивки, сред които фитнес и йога зала на работното място, както и редица други спорт и уелнес програми. 

Компанията има глобална Learning&Development програма, чрез която хората, които са част от екипа, могат да преминат обучения за професионално развитие. Уникалната атмосфера и култура на компанията е допълнена от факта, че 30% отслужителите й са чужденци от 50 различни националности. TELUS International Europe е и социално отговорна компания, която подкрепя редица благотворителни каузи.

Ако искаш и ти да станеш част от екипа на компанията, само сега имаш възможност да кандидатстваш и да спечелиш двупосочен самолетен билет до европейска дестинация.

1. Кандидатствай ТУК 

2. Остави задължителен коментар “Radio Fresh” в Comments секцията при попълването на бланката ти за кандидатстване.

Всички условия на кампанията вижте ТУК

Победителите в играта са: Диана Славова и Инна Стоянова. Честито и приятен полет!


Свързани новини

Mentina – за твоите свежи моменти!

09.08.2017

Ариана Радлер 0.0% - 0% угризения

31.07.2017

Спечели с Ouzo Zorbas

09.07.2017

Спечели още награди от Деликатес Житницa

23.06.2017

Вкусът Umami – петото сетиво в храненето

05.06.2017

Коментари


flash