Стани част от TELUS International Europe и спечели 2 самолетни билета до европейска дестинация

Една от най-иновативните компании в аутсорсинг индустрията у нас TELUS International Europe продължава да разширява екипа си в България, като предоставя страхотната възможност да спечелите самолетен билет до европейска дестинация.

TELUS International Europe наема над 2500 души в България и е най-големият работодател в аутсорсинг сектора у нас. Служителите предоставят обслужване на над 35 езика, докато се възползват от над 40 придобивки, сред които фитнес и йога зала на работното място, както и редица други спорт и уелнес програми. 

Компанията има глобална Learning&Development програма, чрез която хората, които са част от екипа, могат да преминат обучения за професионално развитие. Уникалната атмосфера и култура на компанията е допълнена от факта, че 30% отслужителите й са чужденци от 50 различни националности. TELUS International Europe е и социално отговорна компания, която подкрепя редица благотворителни каузи.

Ако искаш и ти да станеш част от екипа на компанията, само сега имаш възможност да кандидатстваш и да спечелиш двупосочен самолетен билет до европейска дестинация.

1. Кандидатствай ТУК 

2. Остави задължителен коментар “Radio Fresh” в Comments секцията при попълването на бланката ти за кандидатстване.

Всички условия на кампанията вижте ТУК

Победителите в играта са: Диана Славова и Инна Стоянова. Честито и приятен полет!


Свързани новини

Любовта се носи във въздуха с Линдор

08.02.2018

Седмица на любовта в Dunkin'Donuts

07.02.2018

Спечели награда от клуб Noir

05.02.2018

Спечели c Аз ям!

29.01.2018

Спечели подарък от Pringles!

22.12.2017

Коментари


flash