КСАНАДРЕН - перфектната комбинация от билки за троен ефект - дренаж, детоксикация и отслабване

Задържането на течности в организма е сериозен здравословен и козметичен проблем, който най-често се проявява в подуване на крайниците, лицето и корема. 
 
Това е и една от причините за появата повишено артериално налягане, ревматизъм, наднормено тегло, целулит, торбички под очите и други. Освобождавайки тялото /дренирайки/ ги, ние имаме възможността да се освободим от куп усложнения, вследствие на задръжката им. 
 
АBO Pharma предлага две форми на КСАНАДРЕН – хранителни добавки създадени изцяло от натурални естествени съставки и билки, благодарение на които се  увеличава отделянето на натрупаните в тялото течности.
 
КСАНАДРЕН мощен дренатор - течна форма, 300 мл
Една перфектна комбинация от внимателно селектирани и титрувани екстракти на растения и билки, базирана на Ортосифон и Рунянка, които подпомагат функцията на естественото дрениране, без да се нарушава естествения му водно-електролитен балaнс. Хранителната добавка съдържа още Глухарче, Бяла бреза и Горчив портокал, които подпомагат детоксикация и очистване на организма.
 
КСАНАДРЕН плюс – таблетки 30*
Хранителна добавка със специален състав, който спомага за естественото отвеждане на излишната вода от организма и за поддържане на оптимално телесно тегло, като осигурява благоприятни условия за отстраняване на токсичните продукти на метаболизма. Базирана е на Бреза и Рунянка, които подпомагат функцията на естественото освобождаване на течности от тялото. Съдържа също Бял трън, който допринася за нормалните физиологични функции на пречистване на организма. Глог, който спомага и за нормализиране нивата на холестерола в кръвта и Зелено кафе, което ускорява изхвърлянето на излишните течности и стимулира изгарянето на мазнините.
 
КСАНАДРЕН са хранителни добавки, които спомагат за естественото освобождаване от излишните килограми и целулита, тъй като най-голямо количество течности се задържа именно в мастните клетки. Те подпомагат прочистването на черния дроб и бъбреците, които са "затлачени" от натрупаните токсини и вредни вещества, като ускоряват метаболитните процеси в организма и възвръща тяхната нормална детоксикираща функция.
 
А сега може може да си спечелите опаковка КСАНАДРЕН, ако се включите в играта по Радио Fresh! Влезте във Фейсбук страницата ни, отговорете на въпроса, който публикуваме в понеделник, сряда и петък и участвате в жребия!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 01-12.05.2017

Свързани новини

"Твоят футболен герой" с Допелхерц

14.06.2018

Слушай Радио Fresh! и спечели Nokia 6!

13.06.2018

Ксанадрен и Ксанадиет преди всяка диета!

01.06.2018

Спечели с Purelogicol

21.05.2018

Събудете настроението с Bianchi Coffee!

16.05.2018

Коментари


flash