Наслади се на всеки миг от лятото с Тазектан!

Наслади се на всеки миг от лятото! 
Не допускай стомашните неразположения да ти го отнемат! 
С Тазектан победата ще бъде твоя! 
Сега Тазектан е тук не само, за да ти помага, но и да ти подари незабравими мигове с приятели.
 
Лятото настъпва с пълна сила, а с него и сезона на диариите! Дали причините са така наречените хранителни натравяния, които всъщност се дължат на бактериалните ендотоксини, или най-разнообразни летни вируси, диариите не само могат да провалят почивката ни, но и сериозно да влошат качеството ни на живот. Особено опасно е протичането при бебетата и малките деца, които много лесно се обезводняват. Затова освен спазването на стриктна лична хигиена, приемът на достатъчно количество течности или специализирани водно- солеви разтвори е от ключово значение още в първите часове!
 
В аптеките се предлага широка гама от медикаменти за остра диария, но само препаратът Тазектан повлиява бързо и ефективно симптомите, без да спира перисталтиката и естествената дезинтоксикация на организма. Как става това? Тазектан съдържа единствено  желатинов танат, който играе ролята на дъбилно вещество, променящо повърхността на чревната лигавица.
 
Любопитен е фактът, че в червата на човека живеят близо килограм и половина бактерии! В случай на диария, когато равновесието в червата е нарушено, приемът на Тазектан в първите часове защитава лигавицата и тя има време да се възстанови. Ефектът настъпва най-много в рамките на 12 часа. Тазектан се предлага в аптечната мрежа под формата на капсули за възрастни и прахчета за бебета и деца, които са с неутрален вкус, и се приемат с минимално количество течности или храна.
 
Тазектан е един незаменим и физиологичен помощник с борбата с летните диарии и може да се приема даже и от кърмачета! Тазектан - за цялото семейство!
 

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024


flash