Dormeo празнува Деня на съня

Не проспивай важните моменти! Събуди се свеж с Dormeo!
 
Всички знаем, че сънят е жизненоважен за нашето съществуване. Повечето от нас го приемат за даденост, не му обръщат внимание, често дори го пренебрегват за сметка на ежедневните задължения. 
 
Dormeo знае колко е важен сънят и колко голямо влияние има качеството му върху нашия живот. Затова за втора поредна година през месец март, брандът празнува Деня на съня със страхотни активности и отстъпки. Мисията на Dormeo е да бъде съветник в продуктите за сън и да осигури най-доброто, познавайки нуждите на клиента. 
 
Основната цел на кампанията "Деня на съня" е да запознае хората с това колко е важно човек да спи пълноценно и че първата стъпка към качествения сън е изборът на правилните продукти - персонално, за всеки един от нас. Продуктите Dormeo лесно могат да бъдат открити на dormeo.bg (със специални отстъпки до 70% само до 22 март) и в магазини Топ Шоп и Dormeo.
 
Консултантите са преминали специална Dormeo Академия, както и многобройни обучения, с цел да бъдат максимално полезни на всеки един клиент и успешно да помагат в избора му на най-подходящите продукти за него. 

Свързани новини

Доверете се на Лукс Клининг Тийм!

14.04.2021

"ТНП КОНСУЛТ 1" ЕООД: вашият партньор

13.03.2021

Слушай любимата музика с Huawei FreeBuds

12.03.2021

Всяка история е важна

09.03.2021

Микропивовари подкрепят малкия бизнес

03.03.2021


flash