Търси в сайта...

Започва Career Show 2020 – водещото кариерно изложение в България

Водещото кариерно събитие в България - Career Show 2020 - ще се проведе на 24 и 25 ноември изцяло онлайн.
 
Целта на Career Show е да свърже квалифицирани кадри с подходящите за тях работодатели и да направи процеса по подбор на персонал максимално ефективен. Интересът към събитието тази година е изключително засилен. В него ще вземат участие повече от 100 работодатели и над 5000 кандидати.
 
Иновативната платформа за видео срещи, която ще се използва за пръв път в България, позволява на работодателите и кандидатите да провеждат лични видео срещи с помощта на специална мачмейкинг технология. Това ще помогне на кандидатите да изберат тези работодатели, които имат отворени позиции, подходящи за тях, а на работодателите – да се срещнат с тези кандидати, които са квалифицирани за обявените отворени позиции. Това прави процеса по подбор на персонал максимално ефективен. С падането на пространствените рамки чрез онлайн формата, участниците ще могат да се включат от всяка точка на света. По този начин Career Show 2020 събира работодатели от различни градове в България, Европа и света, за да покаже безграничните възможности за кариерно развитие, които предоставя 21 век.
 
„Платформата за провеждане на видео срещи вече е отворена и участниците активно насрочват своите срещи за 24 и 25 ноември. Щастливи сме да видим огромния интерес към събитието – за петте дни, откакто е отворена платформата, има насрочени над 5000 срещи. Годината ни изправи пред много нови предизвикателства и ние сме убедени, че Career Show 2020 е шанс за ново начало за хората, които се оказаха негативно повлияни от кризата“, споделят организаторите. 
 
В допълнение към провеждането на видео срещи организаторите на Career Show 2020 са подготвили професионална програма с високо качество и полезно съдържание - лекции и дискусии за професионално и личностно развитие, иновации в новите технологии, тенденции в IT сектора, хоби и развлечения. Включвайки се в програмата, участниците ще могат да чуят вдъхновяващи истории и полезни съвети от доказани в своята област професионалисти като журналистът и преподавател по публична реч Анна Цолова, продуцентите Иван и Андрей, основателят на ARC Academy Антони Христов, психологът Ани Владимирова и други утвърдени експерти.
 
Участието в събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна от тук: careershow.bg/register.

Свързани новини

Застраховките за дома: все по-популярни

06.01.2021

УНИЦЕФ с нова кампания

19.11.2020

Национален Розов ден 2020

08.10.2020

Наслади се на лятото с Jacobs Ice Camp

21.07.2020

IQOS - изделие с модифициран риск

08.07.2020


flash