LUCY Fashion с OUTLET в София

Тренд радарът този сезон ни отвежда към SkyCity Mall в София и по-точно - към междинния етаж на търговския център. От скоро там ще откриете първия OUTLET на любимия български бранд LUCY Fashion и само идеята за изобилие и разнообразие от модели, цветове, кройки и размери е достатъчна, за да изостри fashion апетита на всяка дама.
 
Макар да знаем, че модата е променливо понятие, в LUCY OUTLET модните находки са непреходни и вечно актуални. Един поглед е достатъчен, за да се спрем на стилна вечерна рокля за официален повод или спортно-елегантен сет за ежедневието. Може да си гарантираме свежи, летни дни с фини материи и лимитирани дължини, или да се подготвим за по-хладното време, с уютни модели и пухкави елементи. Предизвикателство за уникалния и неповторим аутфит би била комбинацията между отделни акценти от различни колекции, а конкурентните цени биха позволили вариантите да са повече от един.
 
Outlet на LUCY Fashion е новото горещо място за модни приключения и фешън емоции, на адрес в София: Търговски Център Скай Сити на ул. "Коста Лулчев" №52. А виртуално с LUCY може да откриете в стилен клик на: lucy.bg | IG lucyfashionhouse | FB Lucy.bgOFFICIAL.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Наближава Moto Expo 2024

09.02.2024


flash