Време е за тотален re-Fresh с швейцарските филъри Belotero от Hill Clinic!

Ако огледалото показва уморено лице с вяла кожа, а и доста бръчки, не е ли време за тотален re-Fresh
 
Хиалуроновите филъри са великолепно решение, когато искаме да се отървем от врязани назолабиални линии, хлътналата зона и тъмни кръгове под очите, загубения обем в областта на скулите или изтънели, стопени устни. Едни от най-качествените продукти в бюти индустрията са швейцарските Belotero.
 
Препоръчани от естетичния дерматолог на Hill Clinic д-р Румяна Кожухарова, тази серия хиалуронови филъри е перфектен избор за запълване на бръчки и белези, за създаване на обеми, лифтинг и хидратация на кожата. Вярваме на дългогодишната й експертиза в областта на контурната пластика и нейният комплексен подход. Д-р Кожухарова приема в Дерма център Hill Clinic на ул. Московска 29 в столицата с удължен график, който обхваща и съботните дни, а час може да запазите на тел. 02 439 3131.
 
От 15 юни в Hill Clinic може да се възползвате от специално предложение д-р Кожухарова ще ви консултира по отношение цялостен план за подмладяване на лицето и контурна пластика с хиалуронови филъри и ще получите безплатно новия продукт Belotero Revive към всеки два поставени други филъра.
 
Поставянето на три продукта, единият от които е подарък, представлява отличен план за тотално третиране на кожата на лицето, подмладяване и промяна, която жените 40+ желаят в началото на сезона. Ефектът ще е предефиниране на линиите, нежна компенсация на изгубени обеми, моделиране и възстановяване на чертите на лицето, подчертаване на естественото излъчване. С всеки отделен пациент д-р Кожухарова работи индивидуално, изграждайки цялостна система за контуриране, укрепване и подмладяване.
 
Резултатите са незабавни и дълготрайни, но не перманентни. Продължителността на ефекта зависи от много фактори, като вида на продукта, третираната зона, начина на живот и възрастта, но обикновено се запазва от няколко месеца и две години. Корекцията се основава на комплексен подход и затова има забележителни антиейдж резултати, без да променя чертите.
 
Като партньор на Радио Fresh!, столичната Hill Clinic подарява на един от нашите слушатели цялостен план за подмладяване и хидратация на лицето с три филъра от серията Belotero - включи се в играта и ти! 

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Наближава Moto Expo 2024

09.02.2024


flash