Дормео празнува Деня на съня

Не проспивай важните моменти! Събуди се свеж с Дормео!
 
Всички знаем, че сънят е жизненоважен за нашето съществуване. Повечето от нас го приемат за даденост, не му обръщат внимание, често дори го пренебрегват за сметка на ежедневните задължения. 
 
Дормео знае колко е важен сънят и колко голямо влияние има качеството му върху нашия живот. Затова за втора поредна година през месец март, брандът празнува Деня на съня със страхотни активности и отстъпки. Мисията на Дормео е да бъде съветник в продуктите за сън и да осигури най-доброто, познавайки нуждите на клиента. 
 
Основната цел на кампанията "Деня на съня" е да запознае хората с това колко е важно човек да спи пълноценно и че първата стъпка към качествения сън е изборът на правилните продукти - персонално, за всеки един от нас. Продуктите Дормео лесно могат да бъдат открити на dormeo.bg и в магазини Топ Шоп и Дормео. Консултантите са преминали специална Дормео Академия, както и многобройни обучения, с цел да бъдат максимално полезни на всеки един клиент и успешно да помагат в избора му на най-подходящите продукти за него. 
 
За втора поредна година Дормео ще осигурят на един човек и Мечтаната работа – да поспи сладко няколко часа върху Дормео продукти, за което да получи заплата. Тази година това ще се случи на 20-ти март в магазин Топ Шоп The Mall. 

Свързани новини

Дермодрин срещу сърбежа и болката

01.06.2020

Какво е DDoS атака и как да се пазим

12.05.2020

Илиянци с дарение за Софийска митрополия

12.04.2020

СБ Илиянци с дарение за МЗ

11.04.2020

Shell дарява гориво за 100 000 лв.

26.03.2020

Коментари


flash