Обзаведете офиса си с Мебели Carmen!

Спрете да търсите! Всичко, което ви трябва за обзавеждането на вашия офис, се намира в Мебели Carmen! Колекцията им от офис мебели включва богат асортимент от офис столове и бюра, както и голямо разнообразие от метални шкафове за документи, картотеки, стелажи, сейфове и метални гардероби – всичко необходимо за перфектната организация и подредба на вашето работно пространство.
 
Офис столове Carmen
 
 
Запазете фокуса си и останете продуктивни през целия ден с офис столовете на Мебели Carmen. Разнообразието им от модели е наистина впечатляващо. При тях можете да намерите всичко – от ергономични и президентски, през посетителски и работни до геймърски и детски офис столове. 
 
Използваните за изработката им материали – естествена кожа, еко кожа, силиконова кожа, дамаска, мрежа и т.н. – са с безупречно качество и са подбрани така, че да устоят на предизвикателствата на времето.  
 
Истинска интериорна находка са ергономичните офис столове на Мебели Carmen. Те съчетават иновативен дизайн и богат набор от функции, за да ви осигурят безкомпромисен комфорт на работното място. Сред основните им предимства са:
✔ лумбалната опора са правилна стойка на гърба;
✔ регулируемите подглавници и подлакътници;
✔ регулируемата височина на облегалката;
✔ регулируемата дълбочина на седалката;
✔ регулируемият люлеещ механизъм;
✔ възможността за заключване на облегалката на стола в различни позиции и много други.
 
Каквото и да търсите в едно бюро, RISE ще ви даде повече!
 
 
Болки в кръста, схващане в раменете, изкривяване на гърба и липса на енергия – сложете край на всичко това с ергономичното бюро с регулиране на височината RISE. То ще ви помогне да запазите правилна стойка на гърба, както и да останете тонизирани и концентрирани през целия работен ден. 
 
Ергономичното бюро RISE e чудесен избор както за корпоративни офиси, така и за тези, които работят от своя домашен офис. Сред основните му предимства са:
✔ Регулируемата височина на плота – от 71 до 119 см – промяната на височината става изключително бързо и лесно – само с натискането на 1 бутон, като бюрото може да премине от най-ниската до най-високата си позиция само за 20 секунди!
✔ Механизмът за регулиране на височината е електрически и е невероятно тих, за да не нарушава работния процес в офиса.
✔ Освен това бюрото разполага и с електронен панел за управление, функция за запаметяване на трите най-често използвани позиции (височини) и опция за задаване на аларма, която периодично да ви напомня да работите изправени.
 
И не на последно място – ергономичното бюро с регулиране на височината RISE се изработва по поръчка, като имате възможност да избирате измежду 5 различни цвята за плота, така че бюрото да пасне перфектно на вашия офис или домашен интериор. Какво по-хубаво от това!
 
Организирайте пространството в офиса с металните шкафове на Мебели Carmen
 
 
Да поддържаш офиса си подреден е трудна задача. Тук Мебели Carmen идват на помощ с богатата им селекция от метални шкафове за документи, картотеки (кардекси), офис контейнери, сейфове и пощенски кутии.
 
Колекцията им от метални шкафове включва още:
✔ Метални стелажи – отлично решение за всеки склад, магазин, търговски обект, изложбена зала, ателие или сервиз, както и с
✔ Метални гардероби за съхранение на дрехи, обувки и лични вещи, подходящи за обзавеждането на училищни и фитнес съблекални, всякакъв вид спортни зали и спа центрове. 
 
Научете повече за предлаганото от Мебели Carmen офис обзавеждане в сайта им carmen.bg
 
Не пропускайте да посетите и шоурумите им в страната:
✔ София, бул. "Брюксел" 14;
✔ Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13;
✔ Варна, м-н Алати, ет. 2;
както и магазините от дилърската им мрежа.

Свързани новини

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024


flash