Търси в сайта...

Изживейте интериорните си фантазии с Мебели Carmen!

Вече над 10 години Мебели Carmen e един от най-обичаните български брандове за обзавеждане на дома и офиса. Колекцията им от мебели за дома включва стилна селекция от ъглови дивани, фотьойли и дивани с релакс механизъм, холни маси, луксозно обзавеждане за спалня, трапезни столове и маси, бар столове, закачалки за дрехи и др.

ЪГЛОВИ ДИВАНИ

Предлаганите от Мебели Carmen ъглови дивани са в две направления – за по-нетърпеливите клиенти има готови за покупка дивани, които се поддържат на склад, а за естетите по душа – има поръчкови дивани, които се произвеждат с ъгъл, цвят и дамаска по техен избор.

Самите дамаски се предлагат в над 60 различни цвята и се отличават с изключителна износоустойчивост – някои от тях могат да издържат на 50 000 до 100 000 цикъла на триене по скалата на Martindale. Част от дамаските са с waterproof технология – това означава, че течностите се разливат, но не попиват в тях. Друга част от дамаските са с easy clean технология, която позволява премахването на почти всяко петно с помощта на малко вода и чиста кърпа. А има и такива дамаски, които комбинират и двете технологии. Доста полезно, не мислите ли?

А какво да кажем за разнообразните екстри, с които разполагат ъгловите дивани на Мебели Carmen – палитрата от възможности е почти безкрайна. Ето само малка част от тях:

  • ► Функция „Сън“ за бързо и безпроблемно трансформиране на дивана в просторна спалня;
  • ► Ракла за съхранение, за да е винаги подреден дома ви, а излишните неща прибрани на място;
  • ► Подглавници с регулируем ъгъл и наклон за максимално удобство на врата;
  • ► Регулируема височина на облегалките за здрава опора на гърба;
  • ► Регулируема дълбочина на седалките, за да е удобен диванът и за вашите деца;
  • ► Тайни отделения в подлакътниците, за да може вашият лаптоп или таблет да ви е винаги подръка;
  • ► Вграден минибар, за да не се налага да ставате от дивана, за да си налеете още една чаша вино или бира, докато релаксирате след работа;
  • ► Електрически или ръчен релакс механизъм и т.н.

ФОТЬОЙЛИ И ДИВАНИ С РЕЛАКС МЕХАНИЗЪМ

Колекцията от релакс мебели на Мебели Carmen включва фотьойли, двуместни, триместни и ъглови дивани. Цветовете им варират от светлобежово и сиво, през шоколад и трюфел до антрацитено черно, а вложените в изработката им материали с безупречно качество (дамаска, еко кожа или естествена кожа) са гаранция, че вашата релакс мебел ще устои на предизвикателствата на времето.

Фотьойлите и диваните с релакс механизъм се предлагат в два варианта: с ръчен или с електрически релакс механизъм. И в двата случая едно е сигурно – с тях ще се потопите в мекота и наслада, за които дори не сте подозирали, че съществуват.

ЛУКСОЗНИ ТАПИЦИРАНИ СПАЛНИ

В Мебели Carmen можете да избирате между две серии спални – от естествена кожа и от дамаска.

Кожените спални се открояват със стилен и изящен дизайн. Всичко в тях – от широката и обемна табла, през съвършените заоблени форми до дискретните и безупречни шевове – създава усещане за изтънченост и класа.

Спалните от дамаска пък впечатляват с минималистичен и съвременен дизайн. Основните им предимства са свалящата се и перяща дамаска, подсилената подматрачна рамка и обемната ракла за съхранение на одеяла, завивки и възглавници.

ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ТРАПЕЗАРИЯ

Трапезните маси Carmen ще ви запленят с интересния си и разчупен дизайн, леката, но стабилна конструкция, както и с разнообразието си от цветове и форми. Материалите при тях варират от дърво и MDF до закалено стъкло и метал. Голяма част от моделите са снабдени и с разтегателен механизъм, който може да увеличи дължината им до цели два пъти.

А какво да кажем за трапезните столове Carmen? Те със сигурност ще внесат колорит и очарование във вашата трапезария, кухня или заведение. При тях можете да избирате между модели с класически и строго елегантен дизайн и модели със съвременен и индустриален стил. Цветовата им палитра пък обхваща всички възможни нюанси – от наложилите се през годините черно и бяло до така модерните в момента крещящи електрикови цветове.

Научете повече за Мебели Carmen в сайта им carmen.bg.

Не пропускайте да посетите и шоурумите им в страната:

  • ► София, бул. "Брюксел" 14
  • ► Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13
  • ► Варна, м-н Алати, ет. 2

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024

Ново от Moto Expo 2024

06.04.2024


flash