Тусавит - сиропът за кашлица за цялото семейство

 
След няколко последователни резки температурни скока есента взима надмощие. Респираторните инфекции се активизират именно през този сезон, затова не отлагайте лечението при поява дори на първите симптоми на настинка или кашлица!

В интерес на болния и на бързото му възстановяване е той да потърси лекарска консултация. Лекарите различават няколко вида кашлица, която е знак за едно или друго заболяване. Ето защо трябва да се установи каква е кашлицата, за да може да се постави и правилна диагноза на заболяването и съответно и лечението му.

Влажната или още известна като продуктивна кашлица, се отличава с отделянето на секрет или храчка. Този вид кашлица обикновено се установява при наличието на вирусни инфекции на горните дихателни пътища, като грип, бронхит и дори пневмония. При малките деца например, когато има хрема, задължително се появява и кашлица, поради това, че секретите от носа се стичат в гърлото и дразнят.

Сухата или непродуктивна кашлица, е тази, при която няма отделяне на секрет. Тогава в гърлото най-често се усеща дращене, парене по гърлото, наред с напъните да се изкашля. Понякога се наблюдава във възстановителния период след простудно заболяване. Типична е при поглъщане на прах, дребни частици, дим.Най-честите причинители на  острите  респираторни заболявания  са :вирусите на грипа, парагрипа, аденовирусите, респираторносинцитиалния вирус, риновирусите.

В аптеките днес се предлага широка гама от противокашлични медикаменти и експерторанти, но все повече и пациенти и лекари предпочитат фитопрепаратите, поради тяхната безвредност и ефикасност!

TUSSAVIT® сироп на австрийсктата  фирма  МОНТАВИТ е едно ароматно и елегантно фиторешение на кашлицата от различен произход, суха или влажна. Съставът му е комбиниран, включва течни екстракти от мащерка и теснолист живовляк, които имат изразен отхрачващ, антисептичен, антивирусен и имуностимулиращ ефект! Особено ефективен е при остри катари на дихателната система , простудни заболявания, инфекции и възпаления на устната кухина и фаринкса.

В аптечната мрежа Тусавит сироп се предлага в две  форми от 125 гр. и 250 гр. , съответно за деца и възрастни, което го прави икономически  изгоден, а вкусът му на гъст карамелов сироп е особено предпочитан от малките пациенти, които го приемат с желание!

Тусавит сироп е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта в аптеките, не съдържа изкуствени подсладители и мед и се съхранява лесно на стайна температура до 6 месеца след отварянето му. Подходящ е за възрастни и деца над 2 годишна възраст!

Тусавит – сиропът за кашлица за цялото семейство!

Не пропускайте нашия гост в четвъртък в „ Шоуто на Блондинките“! Тя е доказаният специалист д-р София Ангелова - експерт по белодробни болести, вътрешни болести и иглотерапия и лазерпунктура.

Тя ще ни разкаже повече за предимствата на Тавипек и Тусавит.  



flash