Фестивал на виното в Bulgaria Mall през октомври

За шеста поредна година Bulgaria Mall организирa Фестивал на виното, който отваря гостоприемно врати за ценителите два пъти годишно.
 
Есенното издание на Фестивал на виното 2019 ще се проведе нa 19 и 20 октомври, на ниво партер в Bulgaria Mall. Над 20 винопроизводители и вносители ще вземат участие, предоставяйки селекция от разнообразни български и вносни вина. Посетителите ще могат да избират сред предложенията, както на големите и известни български винени производители, така и на редица нови бутикови изби.
 
Във Фестивала на виното също ще вземат участие Du Chef Radichev, който ще представи своите уникални сирена с трюфели и Elly's Supreme Taste с най-доброто от света на зехтина и балсамовите оцети – перфектното допълнение към разнообразието от винени вкусове.
 
Както винаги, входът на Фестивала е свободен за всички желаещи да го посетят и да се насладят на богатата палитра от винени вкусове и аромати.
 
Паралелно с Фестивала на виното, ценителите на добрата кухня и качествените вина ще имат възможност да се насладят на ексклузивна дегустация. Шеф Антоан Верест и екипът на L'Instant Catering ще представят 5 селектирани вина, съчетани със специално дегустационно меню.
 
Не забравяйте да резервирате своите места на bulgariamall.bg/wineanddine. Повече информация за събитието ще откриете тук.

Свързани новини

Bulgaria Mall: твоят коледен пътеводител

07.12.2022

ЧРД, Bulgaria Mall!

16.11.2022

#ДайЗнак с Bulgaria Mall

09.09.2022

Покани лятото у дома с Bulgaria Mall!

30.05.2022

Детски фестивал в Bulgaria Mall!

13.05.2022


flash