Теленор провежда втори тест на 5G технологията

На 08.08 Теленор ще проведе втори тест на 5G технологията в областта на образованието и по-конкретно във възможностите за менторство и коучинг.
 
Демонстрацията ще се проведе на две локации – Бургас и София. Специален гост на събитието в Бургас ще е Андре Токев, който с помощта на 5G технология ще наблюдава и наставлява хоби кулинари от разстояние. Те ще готвят в неговия ресторант ANDRe в София за избрани гости. 
 
Хоби готвачите ще са разделени на 3 екипа с по двама участника. 
 
Екип 1
Никола Балов: Пише за технологии вече близо 15 години. Определя се като технологичен блогър и човекът, който не е спечелил Мастършеф, защото не е участвал. 
Валя Караджова: Завършила Националната музикална академия със специалност фагот и пиано. Понастоящем работи в салон за красота. Горд стопанин на голдън ретривър.
 
Екип 2
Михаил Дюзев: 18 години съм в семейството на Дарик радио. Първо като новинар, а от последните 10 години като водещ на сутрешния блок "Дарик Кафе"
Анна Узунова: Журналист по образование, оновател на култовото предаване по БНТ "Ку-ку". Сега дизайнер на бижута, по призвание, и собственик на малък бутик в центъра на София.
 
Екип 3
Ана Динкова: експерт в областта на корпоративните комуникации и дигиталния маркетинг с комбиниран опит от над 20 години. Съосновател е на trinitix – агенция за дигитален маркетинг. Автор е на свободна практика в няколко медии. 
Александър Богоявленски: Професионален пилот, журналист и консултант в сферата на корпоративния и дигитален маркетинг и комуникации с над 25-годишен опит в медийната среда, връзките с обществеността, информационните технологии и авиацията. 

Свързани новини

Наслади се на лятото с Jacobs Ice Camp

21.07.2020

IQOS - изделие с модифициран риск

08.07.2020

LUCY Fashion с OUTLET в София

07.07.2020

Тотален re-Fresh с Hill Clinic!

15.06.2020

Дермодрин срещу силен сърбеж

01.06.2020

Коментари


flash