Екзотични напитки и дегустации за посетителите на Wine Fest Burgas 2019

Дорнско вино от “Игра на тронове”, екзотичната китайска напитка, дюлева ракия с шафран и много други изненади ще Ви очакват на Wine Fest Burgas 2019 от 26 до 28 юли - Експозиционен център Флора.
 
Wine Fest Burgas идва точно в разгара на лятото, за да утоли жаждата ти да опиташ най-новото от българските и световни изби, да хапнеш гурме специалитети и да се запознаеш лично с хората отговорни за производството на тези чудеса за сетивата. А за Вас или за приятелите, които сте пропуснали да доведете на фестивала, ще може да купите на цени на производител вина от България, Италия, Аржентина, Франция, Нова Зеландия и страни от Балканския полуостров.
 
За да разчупим обстановката, за първа година ще може да дегустирате и селекция от екзотични спиртни напитки - една от които е китайската Маотай, направена от ферментирало сорго. Премиера за България ще бъдат дюлевата и крушова ракия с шафран от Меларуж. А фокус тази година ще има и върху малиновото вино, което ще има представители от три различни фирми.
 
За първи път в България пристига любимата напитка на Тирион Ланистър от “Игра на тронове” - вино от Дорн. Посетителите на Wine Fest Burgas ще бъдат първите в страната, опитали дорнското вино, а количеството е ограничено. Жителите и гостите на града ще могат да опитат и козе сирене с трюфели от Du Chef Radichev, супер селското изпълнение на Гурменица и други месни и млечни деликатеси. Всеки посетител ще получи стъклена брандирана дегустационна чаша и възможността да гласува за най-доброто вино на фестивала.
 
Работно време е типично лятно и стартира от 16 часа. Вечерите ще можете да се насладите на прохладата на лятната градина, защото затваряме в 22 часа.

Свързани новини

Посетител на Автосалон 2019 с нова кола

21.10.2019

Награди на Sofia Motor Show 2019

18.10.2019

Авто салон София 2019 отвори врати

11.10.2019

Горещи премиери от IAA

25.09.2019

Най-DDобрият Ден с дъх на Капучино

20.09.2019

Коментари


flash