Стани приятел с Аmerican Tourister!

Стани приятел с Аmerican Tourister, България! Време е за нов куфар, раничка и пътешестие. За всички наши приятели, само през aприл предоставяме ексклузивна 30% отстъпка за всички артикули на колела. Всичко, което трябва да направиш, ако все още не си – последвай социални ни канали във Фейсбук или Инстаграм и се възползвай от нашето предложение само за приятели. Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
Стани приятел с Аmerican Tourister, България! Само през април за всички приятели на забележителните и цветни куфари и ранички на марката ще получат ексклузивна отстъпка от 30% за всички артикули на колела. Всичко, което трябва да направиш, ако още не си - последвай българския профил на марката във Фейсбук или Инстаграм и получи цена като за приятел! Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
Станете и вие приятели с марката в Инстаграм или Фейсбук и вземете специални, приятелски цени с 30% намаление за месец aприл за всички артикули на колела. Време е за нови куфари и нови пътешествия! Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
American Tourister е част от Samsonite и е вторият най-голям бранд за куфари и пътни чанти в световен мащаб. Днес марката предлага богат избор от качествени, младежки и надеждни пътни и бизнес чанти на бюджетни цена. Продукти на марката може да намерите в София, Пловдив, Бургас и Варна, както и онлайн на samsonitebg.com.

Свързани новини

Машината на Маркес за първи път у нас

09.04.2019

Още събития в MUSIC JAM

05.04.2019

НСА "Васил Левски"

04.04.2019

Диляна Попова за ZEISS, Grand & Joy

04.04.2019

Глем рап и техно в клуб Music Jam

03.04.2019

Коментари


flash