Стани приятел с Аmerican Tourister!

Стани приятел с Аmerican Tourister, България! Време е за нов куфар, раничка и пътешестие. За всички наши приятели, само през aприл предоставяме ексклузивна 30% отстъпка за всички артикули на колела. Всичко, което трябва да направиш, ако все още не си – последвай социални ни канали във Фейсбук или Инстаграм и се възползвай от нашето предложение само за приятели. Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
Стани приятел с Аmerican Tourister, България! Само през април за всички приятели на забележителните и цветни куфари и ранички на марката ще получат ексклузивна отстъпка от 30% за всички артикули на колела. Всичко, което трябва да направиш, ако още не си - последвай българския профил на марката във Фейсбук или Инстаграм и получи цена като за приятел! Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
Станете и вие приятели с марката в Инстаграм или Фейсбук и вземете специални, приятелски цени с 30% намаление за месец aприл за всички артикули на колела. Време е за нови куфари и нови пътешествия! Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
American Tourister е част от Samsonite и е вторият най-голям бранд за куфари и пътни чанти в световен мащаб. Днес марката предлага богат избор от качествени, младежки и надеждни пътни и бизнес чанти на бюджетни цена. Продукти на марката може да намерите в София, Пловдив, Бургас и Варна, както и онлайн на samsonitebg.com.

Свързани новини

ЧАЙ от планината на OLYMPUS

18.11.2019

Цинарикс за здравословното храносмилане

15.11.2019

Сити Клиник за рака на простатата

14.11.2019

DMS призовава да сме добротворци

14.11.2019

DiVino.Taste 2019 наближава

14.11.2019

Коментари


flash