Стани приятел с Аmerican Tourister!

Стани приятел с Аmerican Tourister, България! Време е за нов куфар, раничка и пътешестие. За всички наши приятели, само през aприл предоставяме ексклузивна 30% отстъпка за всички артикули на колела. Всичко, което трябва да направиш, ако все още не си – последвай социални ни канали във Фейсбук или Инстаграм и се възползвай от нашето предложение само за приятели. Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
Стани приятел с Аmerican Tourister, България! Само през април за всички приятели на забележителните и цветни куфари и ранички на марката ще получат ексклузивна отстъпка от 30% за всички артикули на колела. Всичко, което трябва да направиш, ако още не си - последвай българския профил на марката във Фейсбук или Инстаграм и получи цена като за приятел! Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
Станете и вие приятели с марката в Инстаграм или Фейсбук и вземете специални, приятелски цени с 30% намаление за месец aприл за всички артикули на колела. Време е за нови куфари и нови пътешествия! Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
American Tourister е част от Samsonite и е вторият най-голям бранд за куфари и пътни чанти в световен мащаб. Днес марката предлага богат избор от качествени, младежки и надеждни пътни и бизнес чанти на бюджетни цена. Продукти на марката може да намерите в София, Пловдив, Бургас и Варна, както и онлайн на samsonitebg.com.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Наближава Moto Expo 2024

09.02.2024


flash