Стани приятел с Аmerican Tourister!

Стани приятел с Аmerican Tourister, България! Време е за нов куфар, раничка и пътешестие. За всички наши приятели, само през aприл предоставяме ексклузивна 30% отстъпка за всички артикули на колела. Всичко, което трябва да направиш, ако все още не си – последвай социални ни канали във Фейсбук или Инстаграм и се възползвай от нашето предложение само за приятели. Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
Стани приятел с Аmerican Tourister, България! Само през април за всички приятели на забележителните и цветни куфари и ранички на марката ще получат ексклузивна отстъпка от 30% за всички артикули на колела. Всичко, което трябва да направиш, ако още не си - последвай българския профил на марката във Фейсбук или Инстаграм и получи цена като за приятел! Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
Станете и вие приятели с марката в Инстаграм или Фейсбук и вземете специални, приятелски цени с 30% намаление за месец aприл за всички артикули на колела. Време е за нови куфари и нови пътешествия! Аmerican Tourister – When Life Calls, Be Ready! 
 
American Tourister е част от Samsonite и е вторият най-голям бранд за куфари и пътни чанти в световен мащаб. Днес марката предлага богат избор от качествени, младежки и надеждни пътни и бизнес чанти на бюджетни цена. Продукти на марката може да намерите в София, Пловдив, Бургас и Варна, както и онлайн на samsonitebg.com.

Свързани новини

Наближава Wine Fest Burgas 2019

06.06.2019

Посрещни новия сезон с нови кецове!

03.06.2019

Идва "Автомобилен салон София 2019"

20.05.2019

СОМО изненадва със специална промоция!

02.05.2019

Discover.Vino World 2019

02.05.2019

Коментари


flash