Nature’s Way обединява сили с Mandy Moore в името на доброто!

Тази година Nature’s Way отбелязва своя петдесетгодишен юбилей в индустрията на природните продукти за здраве. По този повод американската компания ще работи съвместно с Mandy Moore – успешна актриса, певица и ревностен привърженик на идеята за здравословен начин на живот. Ето какво споделя Mandy Moore за партньорството си с Nature’s Way!
 
Какво е причината да си партнирате с Nature’s Way?
Намирам се в период от живота си, в който разбирам, че ако положа повече усилия в грижата за себе си, ще мога да се чувствам по-добре. Превръщам се в най-добрата версия на себе си и това се отразява на взаимоотношенията ми с колегите, семейството и приятелите ми. Историята на Nature’s Way кореспондира с вижданията ми – фактът, че вече 50 години компанията помага на хората да имат по-добър живот, ме подтикна да стана техен посланик.
 
Как обикновено протича денят на човек, който практикува здравословния начин на живот?
Аз не съм от типа хора, свикнали да действат по график, а просто се опитвам да се грижа за себе си. Правя неща, които ме карат да се чувствам добре - пия достатъчно количество вода, старая се да се наспивам добре и да прекарвам повече време на открито. Туризмът ми допада. Живея в район в Лос Анджелис, в който има много туристически пътеки и ми е приятно да изпробвам нови такива. Голям фен на природата съм и това е една от причините, поради които подхождам с толкова хъс към партньорството си с Nature’s Way. Идеята, че човек може да се обърне към природата, да черпи от нейните дарове и посредством тях да оказва положително влияние върху здравето си, силно ми допада. 
 
Кой е любимият ти продукт на Nature’s Way?
Тази зима използвам един от продуктите с черен бъз от серия Самбукус (Sambucus) в желиран вариант. Има страхотен вкус и наистина помага на имунната ми система. Желираните таблетки са много са удобни за прием, когато си на път. 
 
Кое в хода на партньорството ти с Nature’s Way ти харесва най-много?
Харесва ми, че разполагам с възможността да дам своя положителен принос за живота на толкова много хора. Изключително съм развълнувана относно дарението на Nature’s Way за “Vitamin Angels”*. Фактът, че майките и децата в САЩ и по света ще имат достъп до естествени продукти за здраве, които ще им помогнат, ме радва. Чувствам се щастлива да бъда част от екип, който разполага с ресурсите, необходими за доброто здравословно състояние на онези хора, които нямат достъп до тях.
 
*За да отбележи петдесетата си годишнина, американската компания Nature’s Way дарява 50 000 долара на организацията “Vitamin Angels”. С този си жест, Nature’s Way ще помогне на много майки и техните деца в САЩ и по целия свят.
 
Ако искате да научите повече за Mandy Moore, следете профила на Nature’s Way в instagram, за да видите кои са любимите ѝ продукти и да научите повече за дейността на Nature’s Way! 

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Наближава Moto Expo 2024

09.02.2024


flash