Efbet ще налива пари в Левски София

В последните месеци имаше неяснота около бъдещия спонсор на клуба от “Георги Аспарухов”. Паузата за националните срещи, обаче, се оказа удобен момент за разнищване на ситуацията. Стана ясно, че в Левски ще се инвестира сериозна сума от българския букмейкър Efbet. След като усилено се говореше за появата на нов силен човек, в лицето на Васил Божков, това няма да се осъществи. Родният хазартен бранд ще е основният финансов стълб при “сините”, който ще им помогне за постигане на заветните цели. 
 
Левски не е единственият пристан на Ефбет. Компанията не се свени да инвестира в българския спорт, като спонсорира още няколко футболни и баскетболни отбора. Сред тях личат имената на други клубове от висшия ешелон, като Локомотив Пловдив, Берое, Дунав Русе, Септември София, Витоша, ЦСКА и Верея. В началото на сезона от букмейкърската къща подписаха договор с конкурента на Левски – Лудогорец. Именно логото на хазартната компания грейна на “зелените” екипи през лятото. Това, обаче, няма да е първият случай, в който два от колосите на родния футбол ще имат еднакви спонсори. Факт е, че Efbet налива сериозни средства в баскетболния Левски Лукойл, който се справя блестящо на родната баскетболна сцена. Явно целта на това спонсорство е подпомагане на футболния клуб и постигане на подобни успехи с него. 
 
След подписването на договора, стана ясно, че “сините” ще бъдат облагодетелствани от 6,6 млн. лева в рамките на 3 години. От “Герена” ще получават ежемесечна финансова подкрепа в размер на 184 хил. лева. С оглед тежката ситуация в тима и множеството неплатени дългове, тази сума изглежда удачен вариант за покриване на разходите. В края на международната пауза треньорският щаб, както и отделни футболисти от първия отбор получиха своите неизплатени задължения. Това говори за стабилност към момента, внесена от новия спонсор. 
 
За жалост двуседмичната почивка не се оказа пълноценна за Левски. След подновяването на шампионата “сините” изненадващо допуснаха домакинско поражение от Ботев Враца. В основата на успеха за гостите бяха бившите играчи на Левски – Валери Божинов и Валери Домовчийски. Загубените три пункта вероятно ще се окажат решаващи за по-нататъшната битка с Лудогорец и ЦСКА за отличието в Първа лига. Малцина очакваха подобен развой на събитията, но ето, че това се случи и столичният клуб натрупа пасив от 7 точки. 
 
Положителната новина е свързана с по-лесната програма до края на календарната година. Левски посреща Дунав Русе и Етър, играе на националния стадион срещу Септември и гостува на Берое. Последният мач е жизненоважен в борбата за титлата и ако бъде допусната нова издънка навън, “сините” могат да се сбогуват с амбициите си още преди зимната пауза. Да, рано е да твърдим какво ще се случи през пролетта, тъй като текущият формат позволява какви ли не врътки, но столичани трудно ще удържат на темпото на “орлите”.
 
Основната задача ще бъде съхранение на тази разлика и евентуално подобряване на играта през втория полусезон. Разбира се, внесената финансова мощ от Efbet, ще доведе до няколко нови попълнения. След контузията на Холмар Ейолфсон се забелязва проблем в защитния вал, така че няма да е изненада, ако на “Герена” акустира нов централен бранител, а и виждаме, че Белаид и Яблонски не са съвсем убедителни в изявите си, когато се подвизават заедно на игрището. Друга позиция, на която трябва да се намерят достойни заместници, е нападението. Станислав Костов се намира в уникална форма, като реализира 13 гола в Първа лига, но Серджио Буш и Ривалдиньо така и не успяват да се наложат в състава. Честите контузии, липсата на сработеност и други странични фактори влияят на двама, с което се обезсилва атакуващата мощ на Левски. Очаква се и появата на Луан Виана, който взе участие само в един мач до момента и то като резерва. 
 
Финансовите постъпления от букмейкъра дадоха бърз резултат, като бе привлечен нов вратар още през ноември. Левски си върнаха юношата Николай Михайлов, който се очаква да реши проблемите на вратарския пост. След неубедителните изяви на Мартин Полачек и Божидар Митрев е време да се позакърпи положението. Разбира се, част от привържениците са песимистично настроени към този трансфер, но Ники Михайлов доказа качествата си в Ередивизи и може да се окаже правилният вариант за Левски. Само времето ще покаже...
 
При “сините” се забелязва подем във всяко едно отношение. Играта се подобрява значително, има финансова стабилност, а и маркетинговият отдел се грижи за популяризирането на тима. Всичко това води до увеличаване на положителните резултати. Ако сте убедени, че Левски ще продължи да се съревновава с ЦСКА и Лудогорец за титлата, може да заложите на това събитие. Efbet ви предоставя коефициент 6,25 за 27-ма титла на столичния гранд. Ставката изглежда примамлива, тъй като не се знае как ще изглежда Левски след зимната пауза. Ако успее да удържи този точков пасив или дори го намали, ще има своите шансове за излизане на първата позиция. Развитието на сезона ще покаже в каква посока ще тръгне отборът на Славиша Стоянович. Но сега е времето да направите своите дългосрочни футболни прогнози, ако вярвате, че сръбският специалист ще изведе Левски на върха.
 
Отделно от това, може да залагате на срещите от Първа лига в Ефбет. Букмейкърът предоставя ставки за всяко едно събитие, като включва огромен брой пазари за игра. В полезрението на хазартната компания попадат най-различни опции, които ги няма налични другаде в онлайн пространството. Може да експериментирате с познанията си, залагайки на брой голове, резултат на полувреме, хендикап, корнери, картони, кой ще отбележи пръв и т.н. Изобилие от възможности, които дават по-голямо разнообразие и ще помогнат за увеличаването на печелившите залози. 
 
Привържениците на Левски, които имат efbet регистрация, могат да се възползват от индивидуални промоции, посещавайки домакинските сблъсъци. От букмейкъра са осигурили специални оферти за феновете на спонсорираните клубове, като им предлагат възнаграждение между 20 и 50 лв. То може да се използва за еднократен залог в платформата на определено събитие. Уникално предложение, което за пореден път доказва опита на родния бранд да засили интереса към българския футбол. 

Свързани новини

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024

Ново от Moto Expo 2024

06.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024


flash