Монделийз Интернешънъл влиза в бизнеса с дъвки и бонбони на българския пазар

Монделийз, водещият световен производител на леки закуски, пуска в продажба на българския пазар дъвки и освежаващи бонбони Halls. С тази нова за българските потребители марка, компанията навлиза в нова продуктова категория у нас, с амбицията да затвърди позицията си на един от основните производители на дъвки и бонбони в световен мащаб.
 
Продуктите HALLS, любими на консуматорите по цял свят, дават едно завладяващо усещане за свежест, уникално за марката. Под слоугъна "Грабни свежестта", Монделийз започва да предлага и на българския консуматор дъвки и бонбони Halls, в четири вкуса за всеки сегмент, в отговор на променящите се очаквания на консуматорите, които харесват и искат да бъдат изненадвани с нови вкусове и атрактивни опаковки. 
 
Обичани по цял свят заради своя впечатляващ и наситен вкус, бонбоните HALLS осигурят дълготрайно усещане за свежест. Продуктите имат отличителен и динамичен дизайн на опаковката, с който се разпознават лесно, а индивидуално опакованите бонбони осигуряват допълнително удобство. В България се лансират два интензивни вкуса с аромат на мента – Coolwave и Extra strong, както и два плодоводи варианта – с аромат на лайм и горски плодове.
 
Дъвките HALLS предлагат максимално наситено изживяване – една изключителна серия дражета, състоящи се от 2 различни слоя и сърцевина, изпълнена с охлаждащ пълнеж под формата на кристали. Тази технология осигурява дълготрайно усещане за свежест и вкус. Дъвките се предалагат в модерна и висококачествена опаковка, с лесно разпределяне на количеството и лесно отваряне и затваряне. В България дъвките HALLS ще се предлагат в 4 страхотни вкуса – две разновидности с аромат на мента с дълготрайна свежест до 60 минути, а за почитателите на плодовите варианти – ободряващ аромат на диня, както и мандарина. 
 
Създадена през далечната 1893 във Великобритания от братята Хол, Halls бързо се превръща в предпочитан в световен мащаб бранд за освежаващи продукти, който непрестанно се развива, помагайки на консуматорите, "грабвайки свежестта" бързо да се завърнат към задачите и динамиката си. 

Свързани новини

Посетител на Автосалон 2019 с нова кола

21.10.2019

Награди на Sofia Motor Show 2019

18.10.2019

Авто салон София 2019 отвори врати

11.10.2019

Горещи премиери от IAA

25.09.2019

Най-DDобрият Ден с дъх на Капучино

20.09.2019

Коментари


flash